Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Sa numaram nasturii!

     Ieri pe la 12 noaptea, ora care devine un obicei prost pentru ei, Electrica s-a gandit ca poate consum prea mult curent. In alta ordine de idei mi s-a cam futut si UPS-ul, nu stiu daca e bulita doar siguranta, stiu ca aseara n-a mai tinut deloc, incepand sa piuie amenintator la intervale extrem de scurte. Sting fortat PC-ul si dau "fuga" in hol dupa lanterna.

     Mama luase deja lanterna (care e una singura pentru ca pe una a ratacit-o, si ghiciti a cui e vina) si statea foarte comoda la lumina ei si numara sau separa niste nasturi. Bine mai femeie, in loc sa cauti o lumanare sa o aprinzi, ca sa pot sa folosesc si eu lanterna in acelasi scop, matale stai si freci nasturii??

     Chibriturile ia-le de unde nu-s, cu chiu cu vai am gasit o cutie marcata PDL, si la doua minute dupa ce am aprins doua lumanari, a revenit curentul! Inca n-am reusit sa aflu raspunsul la intrebarea "de ce se opreste lumina fix pe la 12 noaptea?" dar o data si-o data tot il aflu!

 • DPMessenger
  Comment from: DPMessenger
  04/28/09 @ 07:29:57 am

  Priveşte partea frumoasă, când nu este lumină ai timp să-ţi aduci aminte cât de frumos e la lumina lumânării sau pe cu lanterna. :))

 • 5 stars
  Mazgalici
  Comment from: Mazgalici
  04/28/09 @ 08:47:15 am

  Asa ii apuca pe astia de la E-on la ore fixe. Daca ai probleme cu prize/intrerupatoare/sigurante doar stii ca poti sa ma chemi. Ai vazut pe blog ca ma pricep :D

 • alexander
  Comment from: alexander
  04/28/09 @ 09:13:37 am

  E-on parca era cu gazele bre. Probleme am acum cu UPS-ul, s-ar putea sa fie terminat cu totul. Am sa incerc totusi sa ii pun alta siguranta.

 • RedAndBlue
  Comment from: RedAndBlue
  04/28/09 @ 10:10:41 am

  La noi este obieciul sa se ia lumina de cateva ori pe zi si sa revina repede , de'mi fu'te PC'ul intr'una. Doar e Romania noastra draga.

 • sunt
  Comment from: sunt
  04/28/09 @ 02:14:13 pm

  ee... asta vara pateam mereu treaba astaX(

 • fLn
  Comment from: fLn
  05/01/09 @ 09:37:39 am

  tare :)) sar putea ca noaptea sa se face tranzitie de la un tranformator la altul si poate de asta si caderea de curent :P

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)