Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Rusinica TVR

     In timp ce toata lumea cauta zilele astea clipurile eurovision si isi doreste sa le poata atasa cate unui articol in care sa-si exprime pareri, aprecieri sau dezaprobari, TVR branduieste absolut toate clipurile de la Eurovision (cu sigla proprie desigur), desi in mod evident nu le detine si nu consider ca are acest drept. Embeding-ul este disabled desi insusi concursul Eurovision are un canal oficial pe youtube care permite bine mersi embedul fara nici un fel de restrictie.

     Acelasi lucru pe care l-am vazut la ProTV care nu a permis nici macar publicului extern accesul la clipurile Romanii au talent.

     Cu alte cuvinte, in ciuda unei apetente pe care televiziunile si-au demonstrat-o pentru bloggeri si articolele lor, acum le da cu tifla "Na ca nu poti sa-mi iei clipu, bloagere!" Pentru asta - RUSINE!

 • flavius
  Comment from: flavius
  05/08/11 @ 07:35:33 am

  mi se pare un lucru urat si arogant din partea lor...

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/08/11 @ 07:43:18 am

  Daca antenistii vor proceda la fel cu clipurile X-factor atunci.... Ne miram dracu ca suntem izolati, pai de-aia suntem izolati ca ne izolam singuri

 • mircea
  Comment from: mircea
  05/08/11 @ 10:38:33 am

  mi se pare o idee destul de proasta, suntem obisnuiti cu subtritari nu cu dublaje.

 • Adi
  Comment from: Adi
  05/08/11 @ 11:01:35 am

  Nu am fost niciodata de acord cu restrictiile de tara sau de embeding. Mi se par absurde, iar ProTV-ul foloseste intr-un fel acest lucru pentru a ascunde greselile fata de emisiunile puternice de gen din afara si probabil si ca un raspuns la toate restrictiile care le pun americanii si englezi asupra tarii noastre cand vine vorba de vizionat un clip pe youtube sau pe unul dintre site-urile respective. TVR, e TVR.. niciodata nu m-a impresionat cu ceva.

 • Rochii elegante
  Comment from: Rochii elegante
  05/11/11 @ 06:43:01 am

  Ei isi fac rau cu mana lor. Ei se cred foarte tari blocand aceste video-uri. Si eu sunt sigur ca nu le apartin aceste video-uri de la Eurovision.

 • Laptopuri
  Comment from: Laptopuri
  05/12/11 @ 10:07:27 am

  Nu inteleg cum pot sa restrictioneze accesul aceste video-uri care nu le apartin. Daca ei transmit acest concurs, nu inseamna ca totul este al lor.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)