Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
ROMfilm prezinta: Cu dovezile curate

     Cu dovezile curate dar cu mainile murdare. Murdare de dare si luare de mita, mita care la randul ei consta in bani de provenienta ilicita. Niste tigani luati de fraieri dar se vede treaba nici pe departe atat de fraieri pe cat se credea si un pion actualmente sacrificat de la Cotroceni. Ramane sa vedem insa daca Mircea Basescu a fost pionul sacrificat de ochii lumii sau realmente aruncat la lei urmand sa infunde puscaria. Vorba lui Felix Rache, frate frate da' sentinta-i pe bani. 

     E greu, tare greu sa nu observi cum s-au desfasurat evenimentele retinerii si mai apoi punerii in arest preventiv a fratelui presedintelui. E greu sa crezi ca nu exista nici o legatura intre declaratia lui Traian Basescu care afirma ca intre fratele sau si justitie alege justitia, si imediata punere in miscare a DNA-ului. De-aici concluzia pionului sacrificat. 

     Intr-o discutie pe tema asta la altcineva pe blog, dupa ce acesta si-a aruncat un ochi pe blogul meu, m-a acuzat ca as tine parte propagandei Antenei3. Nici vorba in acest caz. Suspiciunea destul de bine fondata ca semnalul retinerii lui Mircea Basescu a venit din partea fratelui sau a fost tocmai succesiunea evenimentelor. Televiziunile n-au facut decat sa transmita. De asemenea filmuletele n-au fost facute nici de Antena3, nici de cotet tv si nici de labe1. Si mai clar decat ce se aude in inregistrarile in cauza ce mai vreti? 

     Functia presedintelui a fost garantul logic al increderii pe care familia Anghel si-a pus-o in cei doi presupusi intermediari in traficul de influenta. E logic ca in situatia in care Mircea Basescu n-ar fi putut pretinde ca se poate baza pe fratele sau si pe alte persoane potentate, nu s-ar fi dat mita. Stia Basescu de povestea asta? Pai a spus-o cu gura lui ca stia de un an si ceva. Poate si mai bine, dar sa zicem ca spune adevarul. E implicat Traian Basescu in afacerea asta? Bercea e inca in inchisoare, a spus-o si Basescu ca dovada neimplicarii lui e tocmai aceasta stare de fapt. Nu stiu daca sa-l cred pe cuvant, fiindca putea foarte bine sa profite impreuna cu Mircea de credulitatea tiganilor si sa le ia astfel banii fara a avea intentia de a-l gratia sau ajuta in vreun fel pe Bercea. 

     Sa fie totusi Traian Basescu intr-atat de prost? Ticalos si rau vedem cu totii ca este, dar parca am unele indoieli ca s-ar fi bagat in rahatul asta cu buna stiinta. 

     Familia Anghel ameninta cu noi inregistrari. Daca Traian mai e cum mai e, mie unuia Mircea mi se pare prost de tot. Se vede treaba ca i-a subestimat teribil pe tigani si am impresia ca nu ar fi crezut ca isi vor achizitiona tehnica de inregistrare cu care sa-l infunde. Sau ma rog, cu care sa-l dea in vileag. Filmare cu pixul, cu acul de cravata si cu ce dumnezeu or mai fi filmat. Ce SRI si DGA? Tot n-au tiganii joburi, puneti-i frate sa faca "frangante" cum zicea Izaura. 

     Si pana la urma, lasand la o parte efervescenta disperata a lui Gadea, ar trebui sa-si dea presedintele demisia chiar daca nu are o implicare directa in scandalul asta de coruptie? Precedentul Watergate cat si multe alte precedente la nivelul tarilor europene civilizate spun ca da. Doar ca "onoarea" nu e unul din cuvintele prea cunoscute lui Basescu. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)