Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Rezultatul Eurovision - o mare porcarie

     Toate asteptarile si previziunile au fost spulberate aseara la finalul concursului Eurovision cand Azerbaijanul a luat locul intai. Presupun ca Jedward se zgarie pe ochi, desi sincer prestatia lor live, atat vocal cat si prin prisma miscarii scenice, a fost slaba. Un mai mare perdant a fost insa Franta care s-a clasat tocmai pe 15.

     In ciuda faptului ca paream favoritii unui loc 6, conform caselor de pariuri si a previziunilor, Romania a aterizat pe 17, cu 5 locuri sub Moldova. Ar trebui sa fim multumiti totusi. Daca o melodie extraordinar de buna ca Sognu s-a clasat doar doua locuri deasupra noastra atunci avem de ce sa ne agatam. Sunt convins ca o sa fie o groaza de tontomani care vor spune ca ne-am clasat destul de bine avand in vederere rezultatul Frantei.

     Din pacate francezul a falsat grav in prima parte a cantecului, desi nu cred ca a stat cineva sa analizeze treaba asta. Ba mai mult, la cat de lesinat si fals pe alocuri au cantat reprezentantii Azerbaijanului, sunt convins ca de fapt toata votarea s-a bazat pe impresiile lasate de inregistrarile de studio ale pieselor.

""We wanted a song that can be understood by everyone," stated a spokesperson of the public broadcaster France 3. "The song is a symbol of what we are doing the whole year: to promote our country," he added."

     Cred ca un cantec pe care sa-l inteleaga toata lumea nu suna asa si mai ales nu e cantat in corsicana. Pierre Sled mai declara ca au vrut pe cineva tanar care sa reprezinte excelenta muzicii franceze. Eu nu pricep daca omul e batut in cap sau pentru el cineva care canta in orice alta limba aduce cumva un tribut direct muzicii si limbii franceze. Asa ca nu pot decat sa-i transmit - Vous etes un imbecile!

     Cat despre Italia clasata pe locul doi nu pot decat sa vomit. Melodia aia e de locul doi cand mi-oi vedea eu ceafa. Nici nu vreau sa comentez prea mult pentru ca nu pot califica un asemenea rezultat.

     Se stie desigur ca multe dintre tari isi voteaza cu precadere vecinii. Doar ca 50% din voturi a reprezentat decizia juriilor de specialitate. Ce sa inteleg? Ca au fost compuse din oameni batuti in cap? Uite de-asta n-am votat si n-o sa ma apuc sa votez vreodata. Astfel de rezultate nu merita 1 euro pe apel.

 

 • 4 stars
  Zoly
  Comment from: Zoly
  05/15/11 @ 07:45:28 am

  Eurovisionul nu mai este de mult un concurs de muzica

 • Pastila de slabit
  Comment from: Pastila de slabit
  05/16/11 @ 03:20:28 am

  Chiar a fost un clasament care a nemultumit intreaga europa. Se pare ca acest concurs se castiga in functie de cate tari vecine si prietene ai.

 • 4 stars
  bucur
  Comment from: bucur
  05/16/11 @ 07:25:04 am

  pentru artisti eurovision este sau poate fi o rapa de lansare...si cam atat.

 • 1 stars
  Marga
  Comment from: Marga
  05/17/11 @ 03:46:01 am

  daca poate sa-ti placa azerbaidjanul, in care un vers se repeta de sute de ori, constituind cuvintele intregului cintec...si nu poate sa-ti placa Italia, cu o piesa atit de frumoasa...atunci nu pot sa comentez mai mult nimic... inca sa spui ca Jedward au cintat rau...pfff... ce tine de comparatia "Romania a aterizat pe 17, cu 5 locuri sub Moldova"...mai linistitiva, pentru ca sunteti prea orgoliosi, si nu ne mai credeti de cct...pentru ca dispretul pe care-l aveti fata de noi o sa va manince dinauntru.

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/17/11 @ 04:50:51 am

  Daca citesti cu atentie inca o data, eu am spus clar ca noi nu meritam nici 17 iar Moldova trebuia sa fie intre primele zece. Italia are o piesa frumoasa dar nu pentru eurovision. Pe mine lalaielile retro ma adorm iar multe locuri s-au dat pe favoritisme. Sigur ca Jedward a cantat mai prost decat ma asteptam. Dar nu ma mira, ii poti urmari cat de aiurea canta live in clipul cand s-au prezentat la X-factor. Apoi daca urmaresti prestatia lor live din tara natala si ma refer la miscarea scenica, e de zeci de ori mai buna decat topaiala cretinoida din concurs. Uita-te atenta si o sa vezi. N-am zis rau, am zis prost. Nu e nimeni orgolios. Moldova a venit de o sumedenie de ori cu piese mai bune la eurovision. Nu va crede nimeni de cacat, e doar o impresie. Si nici nu va dispretuieste nimeni. Zdob si Zdub concerteaza in romania de ani de zile si au fani peste tot, aproape ca nu-i vezi sa mai plece. Asa ca, despre ce vorbim?

 • Marga
  Comment from: Marga
  05/17/11 @ 05:29:09 am

  nu am inteles fraza, aici imi cer scuze))

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/17/11 @ 08:42:49 am

  Nu-i nimic, de asta am si vrut sa clarific.

 • bijuterii
  Comment from: bijuterii
  05/18/11 @ 05:33:44 am

  "Fenomenul" Eurovision ma dezamageste din ce in ce mai mult, cred ca la anu nu mai are rost sa ma mai uit, sa sper, sa cred ca e un concurs obiectiv cat de cat ...

 • Horoscop
  Comment from: Horoscop
  05/18/11 @ 08:38:20 am

  Trebuie sa recunosc ca si eu sunt dezamagita de rezultatul concursului..chiar eram curioasa sa vad cine castiga..si adevarul e ca i s-a cam dus din farmec si Eurovisionului!

 • Adidasi online
  Comment from: Adidasi online
  05/18/11 @ 04:09:37 pm

  Indiferent de cum au cantat ceilalti, noi am stiu de la inceput ca piesa noastra este slabuta si ca nu avem sanse de top 10. Piesa noastra avea versuri de melodie adolescentina.

 • Pastile de slabit
  Comment from: Pastile de slabit
  05/28/11 @ 05:41:18 am

  Piesa noastra este slabuta, dar acest mod de a alege castigatorul , prin votul populatiei mi se pare unul ineficient, pentru ca publicul voteaza in functie de sentiment, nu de anumite valori concrete.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)