Review Blogotips

     Blogotips e un blog nou, creat din dorinta de a ajuta bloggerii incepatori si chiar si pe ceilalti cu cateva sfaturi utile, tutoriale, teme si altele. Nu imi pot face o idee foarte precisa despre un blog aflat la inceput, in special intr-o astfel de nisa, fiind destul de dificil sa scrii articole obisnuite daramite sa dai sfaturi. Totusi, unele lucruri sunt simplu de spus si ii pot indruma pe cei care isi incep drumul in blogging.

Alexander

un astfel de proiect ar trebui sa fie pornit de mai multi bloggeri care au succes si care sunt cunoscuti pentru ca ei sunt cei mai in masura sa dea sfaturi si chiar daca unul ca mine sau ca tine are sfaturi bune de dat intervine ceea ce se cheama pertinenta

Stefan:

da dar eu am gandit altfel, am gandit ca bloggerilor le e bine sa invete din gin greselile altor bloggeri

     Argumentul este foarte bun. Asa ca, in ciuda pertinentei, increderii sau a notorietatii, eu cred ca proiectul e unul care poate avea succes. In definitiv, pot contribui la el si acei bloggeri mai cunoscuti ca nu ii costa nimic.

read more
 • Inocentul
  Comment from: Inocentul
  08/19/09 @ 04:20:09 am

  La fel m-am gandit si eu: un astfel de proiect ar avea un mare succes daca era pornit de cei care au experienta si sunt consacrati, adica stiu foarte bine despre ce este vorba. Oricum, eu le doresc bafta! :)

 • gabi_ploiesti
  Comment from: gabi_ploiesti
  08/19/09 @ 05:55:49 am

  E destul de ingenioasa chestia asta...Foarte bun articolul, chiar aveam nevoie de informatiile mentionate de tine, este foarte important sa fii relevant intr-un domeniu

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)