Review - Animalici.ro

     Parte a trustului Mazgalici, situl Animalici.ro cuprinde o bogata colectie de poze cu animale haioase, de toate genurile si speciile: cainii si pisicile nelipsite, completate de arici, magari, iepurasi ( acum de paste in numar mai mare ), veverite si multe altele.

     Ceea ce face pozele si mai haioase, sunt titlurile si comentariile autorilor. Am uitat sa mentionez ca e o adevarata echipa care se ocupa de site si care se vede treaba ca nu trebuie sa ne smulga zambetele. Am ras cu pofta la unele faze in special pentru modul in care erau comentate.

     Exista si un forum, cei care doresc sa trimita poze cu animalutele lor in ipostaze amuzante o pot face transformandu-si astfel prietenii in mici vedete pe site. Nici filmuletele amuzante nu au fost lasate deoparte existand o pagina dedicata numai lor.

     Intrati si votati articolele favorite. Daca vreti sa apara pe situl propriu cate o poza amuzanta pe zi, tot ce trebuie sa faceti e sa inserati un cod html in sidebarul sau in oricare alta parte a paginii voastre. A, si vedeti sa radeti cu masura, deranjati vecinii ! :p

 • 5 stars
  Promovare Bloguri
  Comment from: Promovare Bloguri
  04/15/09 @ 09:48:57 am

  Buna ziua.Echipa Promovare Bloguri a pornit o campanie de promovare a blogosferei romanesti. Noi punem bannerul sau linkul dvs. la noi pe blog iar dvs. trebuie doar sa plasati un link catre blogul nostru,astfel: Nume: Promovare Bloguri Link: http://probloguri.wordpress.com Daca sunteti interesat,nu va ramane decat sa ne anuntati pe blogul nostru printr-un comentariu. Multumim!

 • 5 stars
  Tzanc
  Comment from: Tzanc
  04/15/09 @ 10:10:51 am

  Bravos ....bine scris !

 • 5 stars
  Crok
  Comment from: Crok
  04/16/09 @ 01:28:16 am

  frumos review-ul

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)