Oamenii nu mai suporta. O reportera B1tv a primit un sut in fund.

     Din pacate cei 10 ani de abuzuri, mizerii si jeg profund promovat de Traian Basescu si basistii lui se rasfrang din ce in ce mai puternic asupra psihicului unor oameni care nu se mai limiteaza la violenta verbala, devenind si violenti fizic.

     Inainte de plimbarea de la ora 5, o reporterita de labe1 tv si-a primit un sut in fund. Pur si simplu. Desigur Cristi Dorombach a fost ca prin minune prin preajma sa apere demnitatea domnitei. Va amintiti probabil de Dorombach, bloggerul retard de la Eurovision. 

     Ca si in cazul cainilor maidanezi care s-au inmultit si pe care lumea nu-i mai suporta, acelasi gen de atitudine incepe sa se manifeste asupra jurnalistilor propagandei basiste. Inteleg ca o femeie i-ar fi dat un pumn in spate unei reporterite de la RTV dupa care si-a cerut scuze acesteia motivand ca a crezut ca-i cea de la B1. 

     N-am fost si nu sunt de acord cu astfel de manifestari violente. Consider ca astfel de televiziuni pot fi pur si simplu ignorate si tratate cu dispret de cetatenii care nu sunt de acord cu ele, nu agresati reporterii pe strada. Inteleg ca oamenii nu mai suporta insa violenta de acest gen nu e doar inacceptabila ci si nedemna. 

     Dovada mizeriei de la acest post aservit lui Basescu e dovedita pur si simplu de turnura pe care discutia o ia chiar in momentul in care scriu, de la atacul asupra unei reporterite nevinovate, pe cat de nevinovata moral poate fi o persoana care in mod constient lucreaza la un astfel de post, la faptul ca s-ar fi oferit niste liste cu semnaturi de sustinere a lui Gadea la presedentie. 

     Intrat in direct, Turcelu emite de asemenea ipoteza ca Victor Ponta va ajunge cel mai injurat om la Antena3 in perioada imediat urmatoare daca nu va marsa pe ideea gratierii lui Voiculescu. 

     Rezumand, avem doua idei vehiculate de postul basist - injurarea lui Ponta si candidatura lui Gadea la Cotroceni. As vrea sa-i vad atunci cand aceste aberatii mizerabile nu se vor concretiza in nici un fel. Si-as mai vrea sa-i vad supravietuind si atunci cand acest sistem mizerabil va fi schimbat cel putin prin prisma plecarii lui Basescu de la Cotroceni. 

     Repet, incidentul e nedemn. Nu lovesti o femeie, nu lovesti un barbat si mai ales nu lovesti un jurnalist indiferent la ce televiziune sau publicatie lucreaza. Nu-ti place, il ignori, eventual ii spui clar ca nu-i raspunzi la nici o intrebare sau il poti admonesta verbal in limitele bunului simt.