RDS nu-i in stare sa-mi ia banii

     M-am saturat pana peste cap s-o vad pe mama plangandu-se de subtitrarile unor posturi, care o iau pur si simplu razna pe analogic, si cu atat mai mult m-am saturat sa port discutii interminabile pe tema asta cu raspundacii la telefonul de service. Intai problema s-a manifestat pe fostul Travel&Living iar acum cateva zile i-am sunat sa-i sesizez ca e dezastru si pe History. E greu de spus cine e vinovatul, desigur ca, din moment ce au reusit de fiecare data sa rezolve problema, chit ca a durat si mai mult de o zi, eu as da vina pe statia de emisie dintr-un motiv foarte simplu: faptul ca subtitrarea n-a avut absolut niciodata probleme pe receiverul digital.

     Pentru ca mama a iesit la pensie si nu i-ar strica sa vada si ea HBO, ma urnesc intr-o zi catre punctul RDS din zona mea, avand si o problema cu telecomanda de la digital careia i-au murit neste botoane, dar mai abitir cu intentia de a lua un HD. Ajung eu acolo, baiatul de la service mi-a inlocuit foarte rapid si amabil telecomanda (ca m-am si inchinat in gand cum de n-a facut nasoale) dupa care una din fetele de la relatii clienti si contracte imi spune ca n-au echipamente HD pe stoc, ca imi ia numele si telefonul si pentru a nu astepta o va ruga pe colega ei sa introduca mentiunea in contract si ca ar dura vreo doua saptamani.

     Oaaaa, mi s-a pus pata, pata d-aia cu marker permanent. Drept pentru care, ajuns acasa, sun din nou la relatii clienti si fac o sesizare in sensul asta. Cand a venit RDS-ul prima data in oras si toata lumea era inebunita sa se aboneze, i-am inteles ca au intarziat cu digitalul, dar chiar si asa, atunci am asteptat o saptamana. Acum ce dumnescrisii lu Pavlov de scuza mai au ca mi se scoala paru pe cap de nervi numai cand ma gandesc. Presupunand ca n-au de fel stocuri in tot orasul, si cu posta romana de-ar trimite tot nu dureaza mai mult de 4 zile sa ajunga un cacat de HD de la Bucuresti sau de unde rahati pe varza se aprovizioneaza ei. Si toata afacerea cu HD-ul mai costa si 10 lei in plus pe luna, asa de chirie cica si de transmisie a posturilor HD, de care frankly mi se rupe, mi se-ndoaie, si ma gadila la coaie. Au trecut doar 3 zile dar tare mi-e ca astia o sa ma faca s-astept si-o luna HD-ul ala ametit. Poate nu le plac banii. Poate il aduc din Patagonia...