Razvan Krivach, specia porcus urlatorus

     Aceleasi mutre obosite, cu melodii la fel de obosite s-au prezentat si anul asta si au intrat in finala nationala pentru Eurovision. Ceea ce ma scoate din sarite este prezenta acestui pretins rocker-alternativ sau ce dumnezeu o fi, pe nume Razvan Krivach, care nu s-a multumit cu Cerboul de aur si a venit sa ne pocneasca timpanele si la Eurovision.

     A capatat un aspect de porc sau chiar de taur comunal, si nu si-a schimbat coafura care se vrea o imbinare intre rasta si tunsorile japoneze si de fapt are ca rezultat o imitatie perfecta a unei maturi roase de sobolani. As trece peste chestiile astea daca nu ar fi urlat, ca de obicei, din toti rarunchii, provocandu-mi sila. 

     Ma depaseste cum poate considera cineva ca urletele cercopitecului se pot numi "cantat". Daca 99% din compozitorii care prezinta piese pentru eurovision nu pricep ca sunt niste basituri, asta nu inseamna ca trebuie sa cadem in cealalta extrema si sa dam credit cuiva doar pentru ca e diferit. " Diferit " nu se traduce intotdeauna prin "mai bun", mai ales in cazul asta.

     Inteleg ca juriile sunt compuse din critici, muzicieni si alte creaturi bolnave la cap care nu inteleg notiunea de diferit sau insulta conceptul de "a canta" si atunci unul ca Razvan Krivach poate castiga un trofeu cum e Cerbul de Aur. In cazul Eurovisionului ma indrept insa spre publicul care l-a votat si i-as intreba daca ei aud cu adevarat ce scoate acest individ din gatlej sau au ceara in urechi.  

 • Pronosticuri
  Comment from: Pronosticuri
  02/06/10 @ 10:27:15 am

  Pe mine unu nu ma convins nici o melodie.. Sa fim bucurosi daca o sa ne calificam pe la anu..

 • 5 stars
  Zoly
  Comment from: Zoly
  02/07/10 @ 09:26:45 am

  se mai uita careva la eurovision?

 • alexander
  Comment from: alexander
  02/07/10 @ 10:36:16 am

  asa se pare...

 • skykery
  Comment from: skykery
  02/07/10 @ 10:43:47 am

  Eu m-am uitat, unele chiar mi au placut :D Apropo, te am readaugat .

 • alexander
  Comment from: alexander
  02/07/10 @ 10:47:42 am

  mersi ;) unele, chiar destul de multe din ele sunt ok ca melodii, ceea ce ma deranjeaza e ca e vb de aceleasi personaje de anul trecut iar melodiile in sine nu sunt nici pe departe material de eurovision. Acest krivach ma calca pe nervi fiindca efectiv urla, iar alde anda adam cu latosul ala... nimic tipic romanesc si sincer, oricat de antrenanta e melodia fata de celelalte, nu e chiar asa de grozava si de nemaiauzita.

 • Claudiu
  Comment from: Claudiu
  02/07/10 @ 12:52:41 pm

  Eurovision? Neah, nu ma uit!

 • 5 stars
  Bogdan
  Comment from: Bogdan
  02/07/10 @ 01:03:11 pm

  Toti avem dreptul sa fim prosti,dar unii abuza din plin de acest drept!(spre exemplu el)

 • 5 stars
  Pricop Cătălin
  Comment from: Pricop Cătălin
  02/07/10 @ 02:16:05 pm

  bun articolul .. degeaba nu aveam o melodie calumea chiar nu avem nici o sansa sa castigam Eurovision, probabil Moldovenii au sa ne voteze atata :-j

 • Diana
  Comment from: Diana
  10/10/10 @ 12:19:47 pm

  cum poti vorbi asa de un om? ce'ti pasa tie cum arata? omul ala are o voce de invidiat,lucru care nu il spun eu,ci multi altii. da,am observat ca e vechi atricolul,dar nu inteleg cum poti afirma niste lucruri de genu. Razvan stie foarte bine ce e muzica,a studiat'o timp de ani buni. in plus,e un om de nota 10!

 • alexander
  Comment from: alexander
  10/13/10 @ 04:44:55 am

  Mai donshoara Diana, eu iti respect opinia matale drept pentru care o sa ma explic mai bine in caz ca nu intelegi care e problema. Porcus Urlatorus Krivach, o ruda a maimutei urlatoare, s-a facut cat un porc din motivele lui proprii si personale care ma dor pe mine fix undeva. De altfel si solistul trupei rock Cargo e cat 2 diferenta e ca aluia i se potriveste si fiindca e constient de tipodimensiuni, se imbraca in consecinta. Nu mai spun ca atunci cand arati ca un biker si te imbraci cu blehuze descheiate gen latino lover si mai ai si vocea aia pitigaiata si peste toate ai pretentia ca esti fix pe genul muzical pe care l-ai adoptat, e mult prea mult. In ceea ce priveste vocea, argumentul tau nu sta in picioare - toata lumea asculta muzica dar mai mult de jumatate nu sunt in stare sa scoata o nota pe gura si probabil multi sunt complet afoni (poate ai urmarit unele emisiuni tv plus traznitii care au aparut pe la concursurile gen megasfarc) Asa ca in urechea matale nu ma incred nici cat in niste cepe degerate. Si nu ma indoiesc ca sunt o sumedenie de persoane care nu au nici cea mai mica idee ce inseamna o voce armonioasa, dovada stand milioanele de handicapati care isi chinuie urechile cu urlaturi numite heavy metal, death metal si alte asemenea. Din partea mea poti sa asculti si batai de linguri in tigaie, mi-e tot una.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)