Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Radu Moraru mananca rahat.

     Radu Moraru are o "televiziune" de cateva studiouri unde a copiat fix reteta fostului OTV. Cand domnul Radu Moraru  nu se hlizeste cu fostul presedinte Basescu la masa si-i da cadou pantofi marca Nasu, asa zisa televiziune da fiori oricarui om de bun simt si minima educatie cu niste prezentatori care daca nu frizeaza ridicolul prin aparenta, frizeaza bunul simt, logica si exprimarea coerenta. Mai mult decat atat, tot pe reteta OTV, domnul Radu Moraru vinde din disperare timpul de emisie unei SECTE religioase care plateste bani buni dar manipuleaza mizerabil. 

     Acest domn Radu Moraru vine si ne spune ca trustul PRO s-a mutat dintr-o cladire in alta intr-o singura luna fara sa-si smulga Esca parul din cap sau sa se planga cineva pe la politicieni. Cu mare emfaza, nea Moraru subliniaza si faptul ca trustul PRO a mutat 6 televiziuni.

    Eeee, ai domnu' Moraru, zau? 6 televiziuni? Le-ai numarat matale bine da nu vrei sa ai dumneata bunul simt sa ne spui totusi ce anume si FAC aceste televizuni? Pai vine-asa Pro Tv, Pro Tv International, Acasa TV, Acasa Gold, Pro Cinema si Sport.ro. 

      Cred ca daca domnu Moraru ar fi fost de buna credinta n-ar fi facut enumerarea stiind bine ca doua asa zise posturi emit telenovele, unul filme vechi si seriale si celalalt face retransmisie de evenimente sportive.

     Pe de cealalta parte avem Antena1 - post generalist similar PROtv care emite grila absolut separata, Antena3 - post de stiri cu grila separata, ZUtv post cu grila si studiouri separate, AntenaStars - post cu grila separata si tematica separata plus studiouri, Euforia tv cam la fel. 

      Vai cum, nici un post care emite filme si telenovele de dimineata pana seara? Ghinion domnu' Moraru, pai astea cam sunt 5 televiziuni pe bune, fiecare cu productia ei si oamenii ei, cu tematica ei si dumneata vii si enumeri 6 televiziuni ale PRO? 

     "Desigur, au fost niste costuri ale acestei mutari dar n-am auzit pe nimeni din PRO sa ceara mila publica sau sa intervina Parlamentul si Presedintia!" Da, niste costuri, dar PRO-ului nu i s-a confiscat sediul, nu a fost amenintat ca i se taie curentul si costurile alea enorme s-au platit cum se plateste si restul de finantatorul extern. Ei bine trustul Intact n-are un tatuc din afara sa plateasca dangaralele astea. 

      Si apropo in sursele vremii scrie ca mutarea completa va dura cateva luni. In plus hai sa nu comparam sediul din Pache Protopopescu cu cladirea turn Intact. Hai sa nu. 

     Si inca ceva:

"Inainte ca Sarbu sa devina proprietar al cladirii din Pache, acolo isi desfasura activitatea un institut chimic de stat, ICHIM."

    Unora pur si simplu nu le e rusine obrazului cand scriu articole sau comenteaza. 

 • 5 stars
  Stere
  Comment from: Stere
  03/02/16 @ 07:52:08 pm

  de ce ne se spune cum a luat puiu popoviciu un teren de 100 de ori cat cel de la ICA la un pret ridicol... calculand dupa metoda DNA prejudicul este de multe miliarde ! si altii si altii... s-a mai auzit ceva de condamnarea lui mircea basescu care a luat morman de dolari pentru a interveni in justitie? se zvonea ca va primi exact cat a executat deja in "arest" la domiciliu adica nici o zi de puscarie Voiculescu a platit pe ICA vreo 150000 de euro pe actiuni plus alte doua milioane si ceva datorii din urma, in total vreo 2,5 mil. adica exact pretul din 2003 pe teren, cladiri si aparatura de laborator de la ICA. Prejudicu ZERO! nu s-a demonstrat ca licitatia ar fi fost trucata sau tinuta in secret etc. oricine putea sa ofere mai mult daca avea impresia ca ICA valoreaza mai mult este incredibil cum un grup infractional a deturnat statul roman si se pise pe toate legile, ba mai si au pretentia sa ramana vesnic la butoane

 • 1 stars
  ionut binu
  Comment from: ionut binu
  11/18/18 @ 03:55:38 am

  prosul nu e prost destul daca nu e si fudul.. scursoarea ast aretradtaa de adrian alexander este sau comlet aerian ssau un sorisist nenoricit cautind sa distruga singura televiziune libera in Romania.. Cum pti compara postui mafiote sponsorizate de mafia din politica - ca e basescu johanis sau dragnea cu o televiziune care incearca s asupravieruiasca ep picioarele ei ? nu toata lumea face ca tine - sa ia banu si sa laude pe toti bolnavbii spishi gen johanis sau coruptii gen dragnea.. pe vremea lui ceasca probabil cnatai osanale partiului.. dac anu tu atunci in mod sigur tactu.. ca aschia nu sar deparet d etrunchi.. nu stiu de ce toti tembeli au impresia ca daca isi fac un blog au ceva de spus .. dar probabil pt acelasi motiv pt care se tatueaza - ca sa fie cool si ca ascunda lispa de personalitate si creier.. o alta oaie din turma de vite a romaniei

 • alexander
  Comment from: alexander
  12/04/18 @ 02:03:06 pm

  Ionut Binu sunt un anti-sorosist convins, asta nu inseamna ca trebuie sa privesc televiziuni retardate. Si by the way, atat timp cat transmite cravatistu de la Realitatea, Radu Mararu tau e zero barat.

 • alexander
  Comment from: alexander
  12/04/18 @ 02:08:31 pm

  Ionut Binu stii ce e culmea ca-i urasc in egala masura si pe Iohannis si pe Dragnea si pe rezist si pe USR, si as mai enumera, nu pentru ca all are shit asa din oficiu ci pentru ca exista motive. E culmea si amuzant ca ai scris un comentariu negativ la adresa mea atribuindu-mi chestii care nu reies in nici un fel din articol care by the way e vechi. Dar na...nasol e ca prostu esti doar tu.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)