Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Radu Banciu il ataca pe Cartianu

     Imi place maxim cand basistii se mananca intre ei. Canibalismul pedeleilor e precum circul cu clovni. Se calca pe bombeuri, isi dau palme si ciocane de plastic in cap si toata lumea rade de se prapadeste. De data asta a fost randul lui Banciu sa-si muste de cur...tocmai colegii de tembeliziune, pe Cartianu in primul rand si pe Turcescu. Dupa ce l-a tocat bine bine pe Cartianu, cu care are oase babane de impartit, s-a apucat sa discute si mult vehiculatul transfer al lui Turcescu la o alta televiziune. 

     A se retine un singur lucru: ca Radu Banciu il considera pe Cartianu un nimeni, un limbric, care nici macar nu ajunge la nivelul lui Mircea Badea, cu care Cartianu l-ar fi comparat pe Banciu intre doua injurii si alte mizerii. Mai jos aveti spicuite cateva secvente din acest discurs al lui Banciu la adresa celor doi. Alta faza dura e ca pana si Banciu face haz de numele postului si asocierea la-b1tv. Frumos, ce sa zic. 

     "Astazi a reaparut pe post la B1TV, uite nici nu ma mai straduiesc sa spun pe B1TV, ca atunci cand vorbesc despre Grigore Cartianu n-am de ce sa fiu decent, un cetățean care,..., în campania aia de defăimare deșănțată pe care mi-a organizat-o ziarul Adevărul, m-a tratat în felul următor: un accident al speciei umane, debil mintal, impotent, fascist și nenorocit, printre altele, Asta a spus Grigore Cartianu despre mine..Grigore Cartianu a fost cosaș,..., în județul Gorj a fost nascut.... Viața lui s-a desfășurat, până recent, între două descinderi la coasă ale părinților lui. Erau zile în care parintii trezindu-se mai tarziu,...,oamenii plecau repede și îl uitau pe Cartianu acasă. În zilele în care se trezeau la timp, îl luau cu ei …

     El spune despre mine că sunt Mircea Badea....Pentru el televiziunea se limiteaza la doua trei nume, de care aude vorbindu-se pe unde vine el la serviciu...El stie de Ceausescu, stie de Badea, stie de Gadea, stie de Turcescu si probabil stie de cateva nume de la Adevaru da dupa ce le-a falimentat ziaru alora. Reamintesc ca el a fost redactor sef la Adevaru si-a sfarsit la posta redactiei,..., probabil ca citeste scrisorile care-l injura pe el sau pe ceilalti membri ai ziarului. Ziarul Adevărul a avut unul dintre cele mai mari tiraje din România. Cartianu a reușit să-l aducă de la câteva sute de mii, la 10-11 mii de exemplare. Asta a făcut el ca redactor-șef la Adevărul.....

     Mi se pare insa interesanta comparatia cu Mircea Badea, mai ales ca pe undeva el foloseste exact limbajul lu Badea...Si Badea te face fascist, te face nenorocit....Nu-i asa de usor Cartiene sa fii Mircea Badea, stati ca nu-i asa de simplu, deocamdata n-a reusit nimeni in tara asta..., ca facem noi comparatii..nu-i simplu de loc. Ce credeti ca nu si-ar dori Grigore Cartianu sa fie si el cineva? El este un limbric, care vine la emisiunea lu Robert Turcescu din mila lui Turcescu sau din faptu ca n-are Turcescu un orizont prea larg, habar n-am,  invita și îl invită pe prostul ăsta pe care-l platesc io,...., ca nu te plateste Robert Turcescu cu ratingul lui. Asta mi se pare genial, deci tu-l inviti pe om la tine acasa, si el te injura pe tine. Practic doar de mama nu m-a injurat  Dacă n-aș avea emisiunea asta, tu n-ai exista ma.....

     Venea de la coasa. Ce-a facut Grigore Cartianu in televiziune? Ajungem si-aici. Il cunoaste cineva? Daca de exemplu Grigore Cartianu lipseste sa zicem trei ani de pe televizor, isi da seama cineva ca n-a mai venit Grigore? Nu-si da seama. Poate la un moment dat intreaba unu " Ba da ala, balbaitu ala care venea la..la cine venea? care venea la Ciutacu, nu ...nu venea la Ciutacu stai ca ala-i basist, a venea la ...la Turcescu, asa baaa ala care venea la Turcescu" Asta-i Cartianu.....Ok ma faci debil mintal, ma faci impotent..Ba da macar eu am rezultate bai Grigore, tu n-ai nimic!"

     Care pofteste sa vada integral monologul il poate vedea aici. DeCe News a publicat informatia, titrand ca l-ar fi atacat dur si pe Turcescu. De fapt Banciu n-a zis mare lucru despre Turcescu, discutand mai mult de eventualul transfer la RTV, punandu-si problema cum ar putea Turcescu sa fie restartat, ca de "Ponta e Dumnezeu la RTV" si evident ca Turcescu ar fi nevoit sa-l pupe-n fund. Turcescu i-ar fi spus insa lui Banciu ca nu scapa de el cel putin inca un an. 

     Acuma oricat mi-ar placea sa-l vad pe Turcescu silit sa-i pupe-n fund pe uselisti, sau ma rog, sa nu-i injure cum o face acum, cred ca RTV-ul e o circoteca plina pana la refuz si nu stiu daca ar mai suporta un clovn in plus. Nu de alta da Turcescu si-ar cara cel mai probabil si lista de invitati permanenti, incluzand-o pe Pora, unde mai pui ca patronul ar trebui sa cheltuiasca si cu meniul special de carnati al doamnei care probabil consuma o cantitate apreciabila din moment ce inghite cate unul intreg o data. 

     Dupa mine se intampla ceea ce-am mai spus. Sobolanii parasesc unul cate unul corabia unui post care are din ce in ce mai putina finantare basista si care ori va capota ori isi va pune cenusa in cap. Ei bine Banciu incearca din rasputeri sa fie impartial nu care cumva sa zboare si el din corabie o data cu sobolanii. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)