Punct si de la capat

     Ce inteleg unii oameni din iubirea pe care le-o arati? Ce inteleg din gesturile tandre, din atentia nemijlocita, din alinturile si din dedicarea in intregime a sufletului si asa ranit si peticit de zeci de ori? NIMIC. In momentele grele in care vrei sa renunti te umplu de te iubescuri "decretand" ca au inceput sa te iubeasca, asa cum ai fi vrut de la inceput sa fie, si incetul cu incetul incepi sa crezi in cuvintele lor.

     Dar atunci cand se spune lucrurilor pe nume si cand sufletul te doare cel mai tare, gasesc de cuviinta sa-ti spuna ca nu te-au iubit niciodata asa cum ai fi meritat, o perdea frumoasa pentru "te-am mintit ca sa nu suferi". Cum sa spui cuiva mereu si mereu te iubesc tocmai cand vrei sa-ti iei inima ranita inapoi si sa pleci, iar apoi sa-l distrugi cu totul?

     Uite ca se poate iar eu sunt prostul care n-a vrut sa vada semnele si n-a avut curajul sa sufere mai din timp si mai putin iar acum plange nefericit. Daca esti radical in decizia ta, ti se arunca un simplu "eu nu cred ca nu vei mai vrea macar sa vorbim", ca un ultim os unui caine de pe strada. 

     Nu mai am nevoie de nimeni! Sa nu-si inchipuie c-am sa mai sufar macar un minut. S-a incheiat un alt capitol din care tot eu ies sifonat si lovit.

 • shuka ciuta
  Comment from: shuka ciuta
  03/18/10 @ 10:41:30 am

  am fost o proasta ca am tinut la tine dar tu voiai numai sex sex sex

 • 5 stars
  Perfect_Devil13
  Comment from: Perfect_Devil13
  03/18/10 @ 03:49:04 pm

  uhm...multi nu inteleg nimic din sentimentele pe care le porti...poate din cauza faptului ca mult prea multi folosesc acele doua cuvinte fara sa le simta...sunt foarte multi cei care spun din interes...prea putini cei care mai stiu sa iubesca cu adevarat...

 • Bijuterii fantezie
  Comment from: Bijuterii fantezie
  03/19/10 @ 03:09:38 pm

  Si experientele astea isi au rostul lor. Te ajuta sa te maturizezi. Si sa apreciezi si mai mult iubirea.

 • Ndrey
  Comment from: Ndrey
  03/19/10 @ 05:31:32 pm

  cand mai scri posturi de genu o recomandare calduroasa ar fi sa nu mai folosesti sintagme dastea super cunoscute gen "punct si de la capat" :))

 • Madalina
  Comment from: Madalina
  03/20/10 @ 08:34:05 am

  In cazuri dintr`astea e recomandat sa incerci sa fii indiferent, suferi mai putin.

 • 4 stars
  filme online gratis
  Comment from: filme online gratis
  03/21/10 @ 12:13:53 pm

  trebuie sa incerci sa fii indiferent...

 • Claudiu
  Comment from: Claudiu
  03/23/10 @ 03:16:39 am

  Ce ma te a parasit femeia? Da-o dracu! Sunt multe femei frumoase pe lume asta.Zici ca iti fuge pamantul de subpicioare! Fii Barbat!

 • 4 stars
  Sorin
  Comment from: Sorin
  03/24/10 @ 09:53:51 am

  Experinta asta te va intari si te va ajuta pe viitor. Priveste-o ca pe o lectie si trage invatamintele. CUm spunea si Claudiu...are balta peste! :)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)