Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
"Profesionalismul" Antenei3 loveste din nou

     Vorbeste cucu. Da, logic ca Baselu. Afectat si nervos imparte directive si invective cu perdea. Transmis live de toate televiziunile de stiri. Relativ neintrerupt fiindca de obicei multe se plictisesc cand se ajunge la intrebarile jurnalistilor si de multe ori acolo se taie macaroana. Mai punil pe la Digi sau labe1 unde se transmite de obicei integral. Nici un post zdravan la cap nu intrerupe insa discursul cucului fix in mijloc. Desigur Antena3 nu stiu in ultima vreme cum e dar lipsita de bun simt si profesionalism, cam cu carul. Au intrerupt discursul lui Base sa dea...reclame. Din studiou s-a auzit un "aaa da" iar Dana Grecu si-a indreptat privirea ironic in dreptul vocii fix inainte cu 2 secunde de-a intra calupul publicitar.

     Jenant coane, jenant. Stiu stiu, vorbeste ala de nu puteti sa-l suferiti, de nu pot nici eu sa-l sufar insa nu intrerupi un astfel de discurs sa dai reclama. Din consideratie fata de telespectatori si fata de profesionalismul pe care pretind cu surle si trambite ca-l au cei de la Antena3. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)