Problemele altora sunt intotdeauna mai mari !

     Daca nu lesini, daca nu te tavalesti pe jos de durere si eventual daca nu cazi pur si simplu din picioare se pare ca nu te crede nimeni ca ti-e rau. Si uite asa n-a mai contat ca de doua zile am venit cum am putut la serviciu de mi-a luat ieri jumatate de ora sa ajung pentru ca nu puteam efectiv sa merg repede de rau ce mi-era, nu a mai contat ca alaltaieri, cand mi-a fost extrem de rau de numai sefu m-a vazut cum in timp ce instalam windows-ul inchideam ochii ca nu mai rezistam, nu am spus la nimeni ca ieri m-am trezit la ora 6 si credeam ca n-o sa fiu in stare sa ma misc din pat si am luat o aspirina Bayer ca sa imi treaca durerea de cap, si probabil ca i s-a sters in mod convenabil din memorie momentul in care mi-am turnat un Fervex in apa ca sa ma simt mai bine si sa rezist pana la sfarsitul programului.

     Care a fost reactia colegei mele? A sarit in sus cand i-am spus ca nu vreau sa ramana cheia la mine pentru ca nu se stie daca imi va mai fi sau nu rau astazi si daca voi putea sau nu sa vin. Practic era o masura de siguranta in cazul in care mi se face peste noapte rau si am temperatura si nu ma mai pot duce, sa nu ramana cheile la mine. Dar asa e cand nu esti in faza terminala cu canceru-n gat si cu puroi curgand din nas, "eee, ce sa spun esti racit, mare branza" Ei pentru informatia unora e o mare branza ca la o adica daca nu stai linistit poti face si pneumonie si alte tipuri de complicatii si eu nu am banii altora sa ii dau pe spital si pe medicamente. 

     In plus mi-ar fi convenit intr-o anumita masura sa imi urc fundul in masina si sa vin la serviciu in cazul in care mi-era rau si nu as fi fost chiar in stare sa ma deplasez pe jos, dar SOC ! nu am masina. Ajung iar la concluzia ca pe unii i-a nascut ma-sa in masina si nu mai se pot misca nici pana la piata pe jos. Pe mine nu m-a gratulat nimeni cu bani de masina si sunt obisnuit sa merg pe jos kilometri intregi. Si apropo de asta, acum doua veri am mers de la mine de acasa pe jos pana la Lacu Sarat si inapoi dupa ce faceam plaja, ca sa fac miscare, din cate mi s-a spus ar fi cam 18 kilometri dus-intors, la care mi s-a replicat ca sunt nebun. 

     Ei asa nebun cum sunt eu asta e a treia oara cand vin cu stare de febra la serviciu si stau acolo cum o fi cum n-o fi si fac ce e de facut. Dar data viitoare cand o sa imi mai fie rau de la raceala si ma mai enervati mult am sa va urmez sfatul si am sa imi iau concediu medical de la medicul de familie si sa faceti bors ca poate n-aveti nevoie de mine pana la urma !