Prezervativul e sexy

     Citesc sute de comentarii pe TPU in care fetele se plang de partenerii lor care refuza sa foloseasca prezervativul. Nu credeam, de exemplu, c-o sa mai aud scuza cu "nu am bani de prezervativ" dar se pare ca unii inca mai cred ca tine. Daca as fi in locul tipei mi s-ar parea chiar insultator.

     Purtarea prezervativului are desigur argumente solide cum ar fi protejarea impotriva bolilor cu transmitere sexuala si la fel de important impotriva unei sarcini nedorite. Dorinta de a-ti simti scula frecandu-se nemijlocit de vaginul partenerei doar pentru ca cu prezervativ nu te simti la fel de bine este nu doar un egoism cretinoid dar si o mare prostie. 

     Mie prezervativul mi se pare chiar foarte sexy. Se simte interesant, iti poate da un plus de anduranta diminuand din sensibilitate si daca e putin mai stramt si un plus de forta a erectiei. Nu te doare capu ca te-ai putea trezi tatic peste noapte, sau cu vreo boala care sa-ti transforme scula intr-un tablou horror si in plus ii dai partenerei senzatia aia placuta ca iti pasa de siguranta ei. 

     Prostia insa depaseste multe granite in ziua de azi. Citeam o istorioara tot pe TPU in care chiar fata cu pricina povestea cum impreuna cu o colega i-au cautat unui baiat in geanta sa-i umble in tableta si in schimb au gasit un prezervativ pe care i l-au pus in caciula. Povestea a ajuns la directoare care ameninta cu scaderea notei la purtare...tot baiatului, care a fost nevoit sa se apere spunand ca nebunele i-au pus prezervativul in caciula si el n-a avut asa ceva. Ce exemplu tine de fapt sa dea directoarea imbecila? Ca e gresit sa te protejezi? Da, ok sunt de acord ca multi tineri isi incep viata sexuala la varste mult prea mici insa daca tot ii mananca in diverse locuri, cel mai inteligent lucru e sa aiba prezervativul la indemana. 

     Multe alte fete se plang pe acolo de tot felul de probleme legate de anticonceptionale. Refuza sa le spuna parintilor, refuza sa mearga la ginecolog, traiesc cu impresia ca pe TPU s-ar afla doctori incognito si fac o groaza de greseli care mai tarziu le poate costa. Specialistii spun ca folosirea anticonceptionalelor de la varste fragede poate cauza boli grave mai tarziu. De altfel unele conceptionale au fost acum cativa ani retrase complet de pe piata pentru ca exista risc de mortalitate. 

     Asa ca dragi colegi de specie barbateasca, prezervativul e sexy, ieftin si e cel mai sigur. 

 • Yamasha
  Comment from: Yamasha
  01/18/14 @ 07:31:50 pm

  Dar tpu ar trebui sa fie universul inteligentei?! Nu, peste tot sunt copii, fara minte, fara cap.

 • alexander
  Comment from: alexander
  01/19/14 @ 03:42:22 am

  problema e ca nu imi inchipuiam ca generatia asta noua e chiar atat de tampa. Logic nu toti sunt asa dar mult prea multi.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)