Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Preocuparile number one ale bloggerilor

     Multi bloggeri fac orice altceva decat sa scrie despre ....ceva. Ca sa nu-mi aud vorbe, pe unii ii apreciez pur si simplu pentru ca scriu si lucruri care imi plac. Pe altii nu-i sufar din mai multe motive. Cert e ca unele din subiectele de frecat menta apar ca ciupercutele. Pana si articolul de fata face parte din aceeasi categorie.

1. Bloggerul isi schimba tema...de mai multe ori pe an, sau pe luna, eventual pe Jupiter. Urmeaza invariabil intrebarea "va place?" Pai daca intrebi daca ne place, inseamna ca nu-ti place tie pe deplin si atunci nu mai intreba, schimb-o in aceeasi zi pana cand dai de una potrivita. Am comis-o si eu, doar ca eu n-am mai intrebat daca place cuiva, eu am scris un articol cum ca am schimbat tema. Doooh pai si vedi breee chioreni ca o schimbai. 

2. Pe asta n-am prea comis-o dar altii mulg subiectul pana crapa. Se scrie despre blogging. Articol dupa articol, zile intregi. Pai eu intru pe blog sa citesc tot despre blog? Nu vreau sa mai comentez faptul ca acum e o moda sa bati campii despre social media, copiind de pe unde se apuca lucruri scrise de experti. Efect pentru cel care scrie? Zero.

3. Se vinde blogul cu totul. Nu se modifica datele autorului si apoi te trezesti din senin ca esti scos din blogroll. Altii mai sucari isi iau niste colaboratori si ce sa vezi? Colaboraciosu, trai-i-ar familia lui, are niscaiva ciuda fix pe tine si ce face miselu? Ai ghicit: te scoate din blogroll. 

4. A-listerii fac concursuri/campanii iar restul scriu despre si pentru ele. Si uite asa se ajunge sa te invete de-alde 15 ani blogger minor cum e cu creditul de refinantare BCR. In definitiv e dreptul lui si la incercare si la penibilul situatiei. Daca B-C-listerii fac concursuri atunci in general e o teapa a carei demascare mai genereaza un al doilea val de articole in care se injura autorul campaniei.

     Si ca sa nu ii uit si pe comentatori, acestia in loc sa discute subiectul articolului, se preocupa sa admonesteze gramatica defectuoasa a autorului sau, culmea, a celorlalti comentatori. Si uite asa incep sa se umple si frigiderele.

     Alte manii nu-mi mai trec momentan prin cap, poate stiti voi si altele.

 

  • 5 stars
    bibabum
    Comment from: bibabum
    07/09/11 @ 10:48:24 pm

    tema am schimbat-o pana am ajuns s-o las paia de la wordpress starndard..

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)