Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Posta romana - scarba si dispret

     Am norocul de a da numai peste tampiti care au pretentia ca lucreaza cu publicul. Cateva din cuconitele de la oficiul postal de care apartin au uneori o figura vizibil scarbita, si chiar nu au de gand sa te ajute cu nimic. Mi-a aruncat azi una niste cuvinte de parca eram eu servitoru si o deranjam. Nu am avut eu foarte mult timp de cearta fiindca sincer imi venea sa-i spun ca si eu sunt dupa o zi obositoare la serviciu si chiar nu ii inteleg atitudinea de scarba si dispret.

      Si asta e un aviz pentru toti amatorii: daca nu te crezi in stare sa lasi deoparte problemele personale atunci cand esti nevoit sa interactionezi cu clientii, mai bine fa-te arhivar si lasa-ne frate. Daca dai telefon sa afli daca ai sau nu ai un colet nu se poate, pana si diriginta postei te minte, ca in ziua urmatoare sa ti se spuna ca de fapt coletul venise de ieri. Daca vine un colet ramburs cu priori post, aceeasi gretoasa nu e in stare sa iti spuna ca priori postul nu va lasa coletul la oficiul postal, si multe alte chestii total neprofesionale si intentionat rautacioase care ma scarbesc.

     Cine se gandeste sa mai trimita ceva cu posta romana, ar fi bine sa fie sigur ce face, si eventual sa-si traga intai una in cap, sa stie dupa aceea de ce il doare. 

 • Mihai
  Comment from: Mihai
  09/21/09 @ 03:00:00 pm

  Crezi că pe tine te tratează prost? Eu ce să zic de cucoanele mele de la magazin care stau 14 ore să vorbească între ele, 3 ore să facă drumul până la clienți și 2 ca să se cațere după tot ce li se cere. În România oamenii muncii sunt deja prea leneși..

 • 5 stars
  shop blakc
  Comment from: shop blakc
  09/22/09 @ 02:07:40 am

  Dintotdeauna "domnisoarele de pension" de la posta au fost tare sucite, niciodata nu le gasesti intr-o stare buna.

 • 4 stars
  sogest
  Comment from: sogest
  09/24/09 @ 04:56:57 am

  Si in nici un caz nu incercati sa scoateti bani Western Union de la ei !!!

 • alexander
  Comment from: alexander
  09/24/09 @ 04:59:59 am

  n-as face-o din instinct. dar ce ai patit cu ei?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)