Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ploua, ninge, cacatii zac pe trotuar....

     La Braila e un pieisaj de tot rasul. Zapada flescaita de ploaie zace pe trotuare, fara vreun semn c-ar exista cineva dispus sa o curete. Nici pe strazile laturalnice nu e mai bine. Dimpotriva. Rotile masinilor au facut santuri pana la asfalt in zapada uda, ramanant un fel de transee alunecoase in mijlocul drumului.

     Azidimineata mi-am luat umbrela fiindca ploua destul de serios. Pe la pranz a inceput o ninsoare molcoma cu fulgi mari, foarte frumoasa de altfel, iar acum pe la 4 a inceput iar sa ploua marunt.

     Pe 23 semafoarele erau deja oprite in toate intersectiile. Un gigel care sufla din rasputeri in fluier in mijlocul celei mai mari intersectii a disparut si el ca magarul in ceata dupa ce se chinuise o dimineata intreaga. Cand s-a dat iarasi drumul la semafoare? Astazi!

     Cu riscul de a deveni scarbos sau de a supara pe cineva, am sa va spun ce intregeste acest pieisaj si asa destul de mizerabil. Cacatii de caine. Cand zapada acoperea trotuarul, ii puteai vedea la fiecare metru, fie pe margine, fie direct in mijloc, multi dintre ei intinsi pe zapada de picioarele celor care merg fara sa priveasca pe unde calca. Acum troneaza direct pe asfalt, aproape la fiecare pas, de ai crede ca mergi printr-o buda nu pe un trotuar.

     Pe cuconetul posesor de javre infecte il doare fix in cur. Din lene si nepasare, isi scot "odraslele" si le permit sa isi faca nevoile unde nimeresc. Mi-e atat de scarba ca le-as scuipa in ochi. Nu le-o fi jena ca altii trebuie sa le suporte jegul? As fi facut cateva poze dar mi-a fost teama sa nu ma creada lumea nebun ca fotografiez cacati pe asfalt.

 • 5 stars
  Noxarethor
  Comment from: Noxarethor
  12/29/09 @ 04:07:59 am

  "de ai crede ca mergi printr-o buda nu pe un trotuar." "teama sa nu ma creada lumea nebun ca fotografiez cacati pe asfalt. " OMFG I laughed so hard =))))))

 • Trodat
  Comment from: Trodat
  12/29/09 @ 05:30:01 am

  am crezut prima oara ca vb de sectorul 5 din Bucuresti, atat de multe asemanari, pfff, ce orase, ce nesimtire...

 • Bijuterii fantezie
  Comment from: Bijuterii fantezie
  12/29/09 @ 03:09:03 pm

  Trist dar adevarat! Exista si o parte pozitiva in toata povestea asta! Ai sanse mari sa fii un norocos! Sau macar sa-ti ridici moralul cu asta dupa ce ai calcat in asa noroc!;)

 • 5 stars
  Crok
  Comment from: Crok
  12/29/09 @ 11:49:24 pm

  eee pai da si ala are rolul sau pe trotuar.Calci in el,si pui bilet la loto in speranta ca vei castiga :))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)