Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ploaia, lenea si umbrela

     In cazul femeilor, lenea si cochetaria merg mana in mana. In cazul barbatilor e mai grav, fiindca e vorba de lene pura. Daca amesteci si o mica doza de nepasare ai imaginea perfecta. Ajung si la subiect imediat.

     Daca de soare e clar ca nu ne pasa, cum ne aparam de ploaie? Pai la barbati lenea e imensa. Daca isi pot pune o gluga in cap atunci umbrela poa' sa zaca bine mersi in cuier. Femeile pe de alta parte, au o adevarata fixatie pentru umbrelele alea mici de le bagi si in buzunar la o adica, dar care se duc naibii la primul vant mai serios. E pacat ca bate si vantul cand ploua, nu-i asa? La ele cochetaria le determina sa isi aleaga orice panarama numa' numa' s-o indese in cea mai mica poseta la nevoie. Si uite asa vad eu ieri doua cucoane care abia isi mai tineau umbrelele deasupra capului, una din ele nici nu mai avea nevoie de spite la cum arata, ori umbrela ori o punga in cap ar fi fost tot una.

     Nici maica-mea nu e mai breaza, are vreo trei umbrele din astea si nu vrea s-auda cu nici un chip de umbrelele batz desi stie foarte bine ca nu le indoaie vantul asa usor. "Ete na, sa car eu batzul ala dupa mine?" 

     Mie a inceput sa mi se cam rupa de multe chestii si daca eu ma simt bine e suficient. Asa ca am de multa vreme o umbrela batz maron foarte eleganta pe care o deschid si cand picura usor. Cineva mi-a spus ca am o atitudine de englez. Pai daca e suficient de cald de ce sa substitui umbrela cu o caciula? Doar nu mi-am cumparat-o ca s-o tin in cui. 

     In opinia mea, trebuie sa fii un pic trurli sa-ti placa sa te ploua. E romantic cand esti cu iubita sau iubitul si va sarutati in ploaie sau chiar faceti dragoste, sau cand esti atat de trist incat hoinaresti prin ploaia torentiala, dar nu mai e deloc normal sa te faca ciuciulete in drum spre scoala sau serviciu. Va zic eu ca majoritatea dintre noi nu se mai fac bine in veci :D

 • Raluca
  Comment from: Raluca
  04/06/10 @ 05:27:11 am

  Da de aocrd:)) insa si eu prefer cele mici pentru ca altfel le uit:)) Le las peste tot si pe alea mici, daramite cele gen baston:D Asa daca le punem in geanta sansele sunt mai reduse:D

 • Myriam
  Comment from: Myriam
  04/10/10 @ 08:20:53 am

  Mama ta cu mama mea...exact la fel gandesc.Sunt umbrelele alea ''bat'' transparente,asa simpatice....cand a auzit:''ce?iti trebuie umbrela de-aia?a ce faci tu cu ea prin autobuze si la scoala si...nu,nu-ti iei''.De parca n-as putea-o duce-n mana.Si eu am o pricajita de umbrela,mai mult ma enerveaza decat ma protejeaza de ploaie.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)