Piticu are de fapt un retard social

     Oamenii care mai au macar cateva circumvolutiuni si materie cenusie si-au dat seama de multa vreme ca Dorombach Cristi alias Piticu e de fapt un blogger lipsit de talent atat in scris dar mai ales lipsit de talent oratoric, lucru dovedit cu varf si indesat cu ocazia prezentei sale pe pile in gradena bloggerilor de la Eurovision, si-au dat seama ca mai e si prost, dar uite c-a venit si vremea sa-si dea seama ca acest individ ascunde inca multe atitudini si opinii care nu fac cinste nici unui om care are pretentia unui individ educat si civilizat. 

     Asa e si cazul care a bubuit de-a dreptul peste tot in online avandu-l in centru pe piticul filozof de debara care s-a apucat sa opineze pe marginea stirii conform careia o tanara a fost agresata sexual de un taximetrist ba mai rau si talharita. Conu fanache piticu a bagat repede spaima-n bunu simt trantind-o ca la birt ca respectiva si-a cautat-o fiindca s-a dus in club pentru sex. Dupa ce-a trantit-o bine de dusumea, nu i-a ajuns, a mai facut si un clip in care statea ca un ghiolban de mahala cu o tigara in mana ostentativ si explica pe un ton de Ferentari ca tot el are dreptate si ca vezi doamne taximetristii sunt nesimtiti si cum nu trebuie sa ne urcam singuri prin taxi si alte aberatii de genul asta. 

     Bai, cat de singur sau impreuna tre' sa te urci prin taxi si cat de porci sunt barbatii sau taximetristii e absolut irelevant. Poate o sa sune ciudat dar nu sunt nici pe departe singurul care spune asta, e la fel de irelevant daca o fata merge in club sa-si gaseasca un partener de sex sau merge in club si se imbata. Absolut nimic nu justifica o agresiune sexuala sau un viol. Nu exista pentru oamenii cu ratiune si bun simt "si-a cautat-o"

     Expresiile astea de mahala, mai mult decat misogine si grobiene, dar mai ales opiniile emise care nu au absolut nici o legatura cu o societate moderna si nici cu bunul simt nu dovedesc decat prezenta unui retard social. Omu nu pricepe si gata, e inutil sa il mai educam sau sa-i mai explice cineva cum stau lucrurile intr-o societate normala si cum trebuie tratate unele aspecte mai ales daca esti sau te crezi blogger, formator de opinie, vip etc. 

     Cineva i-a mai replicat de altfel ca pare sa fie cumva retinut in mentalitatea anilor 1900, eu unul as spune ca pentru genul asta de idei pana si 1900 par timpuri moderne. 

     In ciuda suturilor in fund pe care si le-a luat, individul continua sa fie cu nasul pe sus desi ar fi trebuit sa isi ceara scuze. In loc de scuze ne scrie ca si-a pus feministele in cap desi situatia de fata n-are nici o treaba cu feminismul. Normal, nu ai cum sa ceri unui om cu dificultati in a se exprima coerent si cu bun simt sa mai aiba si proprietatea termenilor. 

     Daca pana si Arhi i-a zis vreo paispe de dulce...e clar. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @