Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Piticu are pile la TVR

     Cum altfel ar putea explica orice om normal faptul ca un blogger care si anul trecut a scris articole imbecile, ca de gradinita, despre "culisele eurovisionului" e inca o data selectat sa mai "scrie" si alte nimicuri tot despre aceleasi "culise"? Pai uite asa ma gandesc eu, ca nea Dorombach are ceva pile pe la TVR de l-au bagat in seama. 

     Dar sa citam cel mai lung "articol" pe care Piticu a putut sa si-l scormoneasca din creier, mai putin prima fraza in care abereaza ceva despre camera verde.

"Daca pana acum lumea era linistita si foarte calma in camera verde, acum aceasta este animata si participantii la concurs au inceput chiar sa vorbeasca intre ei. E un lucru mare, ca pana acum nici nu prea se bagau in seama. Dar asta nu poate fi decat bine.

Ce as vrea eu insa, ar fi ca participantii la concurs sa vrea sa se promoveze. Ca pana acum se pare ca emotiile ii coplesesc si raman acolo, asteptand ca publicul sa ii placa. De fapt ei trebuie sa se duca la public si sa le spuna sa le placa."


    E clar ca pana si creierul individului e croit pe masura pseudonimului.  "De fapt ei trebuie sa se duca la public si sa le spuna sa le placa" Daca voi ati mai vazut vreo astfel de fraza retardata la vreun alt blogger cu pretentii de a-lister sau macar b-lister, sa-mi spuneti si mie ca eu unul atata prostie in scris n-am mai vazut nici in compunerile de la generala.

     Domnu' Dorombach ati fost la scoala? Ceva compuneri ai facut si matale la clasa a 4-a macar? De analize literare nici nu mai intreb. La cum e scris "articolul" citat cred ca n-aveti mai mult de 4 clase...

    Noaptea mintii eurovisionului ce mai...

 • Jan
  Comment from: Jan
  02/24/13 @ 04:50:10 am

  Pila lui Piticu se numeste Toader Paun. :)

 • piticu
  Comment from: piticu
  02/24/13 @ 06:26:26 am

  sa moara ma-ta.

 • alexander
  Comment from: alexander
  02/24/13 @ 08:32:34 am

  da ma-ta ce-are?

 • 5 stars
  manuale ieftine
  Comment from: manuale ieftine
  02/25/13 @ 11:50:15 am

  Oups! :D

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  03/17/13 @ 11:27:10 am

  Ma, da asta chiar e pitic sau..?!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)