PEPEu , cantautoru' nepereche

     Dupa ce a bagat-o mai voalat in p**** ma-sii pe Oana, Pepeu ii dedica o melodie de amor ghebos si ranit intr-un club in care fusesera invitati amandoi. Lasand la o parte scandalul cu Oana, acest mare cantautor caruia i s-au furat niste opere valoroase, inregistrari de mare angajament si alte aiureli si cacaturi denumite de mnealui materiale publicitare, imi lasa aceeasi impresie de latino-miorlaitor penibil pe care mi-a lasat-o si la inceputul asa zisei lui cariere.

     Nu am inteles niciodata ce anume a vazut Oana la acest mare "artist" si mai ales compozitor de versuri de doi lei si minus cinci bani. Dar facand abstractie de versurile infecte si urlaturile pe care el le numeste interpretare, Pepeu uita ca asa nebuna si crizata cum e, relatia cu Oana l-a facut cu mult mai interesant decat era el. 

     Iata cateva declaratii de mare angajament pe care Pepe le facea intr-un interviu in revista 20 Ani in 2001 unde, printre altele isi lauda dimensiunile cocoselului sau visa la un rende-vous cu Andreea Marin sau Raduleasca.

R: Cu ce tipa din show-biz nu ai refuza un rendez-vous?

Pepe: Daca insista muuult....si, oricum, dupa ce o sa refuz de multe ori, m-as intalni totusi cu Andreea Marin sau cu Mihaela Radulescu

     Pai numai si Andreei i-ai pupa picioarele o mie de ani daca s-ar uita la tine si tu bati campii. Si fiindca ai avut asa de inalte standarde ai ales o mare printesa in persoana Oanei.

R: Care a fost cea mai lunga perioada fara activitate sexuala si cand s-a intamplat?

Pepe (jigoloiu): Maxim o luna. Cand eram mai mic 

     A deci cu Oana ai spart recordul, sa inteleg? Sau ai avut ceva fufe cu care sa te distrezi? Nu de alta da sa nu ti se usuce instrumentu daca sta neumezit mai mult de o luna.

R: S-a intamplat ca dupa o partida de sex fata sa-ti spuna "lasa, marimea nu conteaza"

Pepe (lauda-ma putza ca de nu te laud eu) Da. S-a intamplat. Iti citez ce a spus: "Pepe, chiar daca e mare si m-a durut, marimea nu conteaza" 

     Ummm, deci e mare si doare...wow , auzi da poate era fata mai stramta.....

R: Care a fost ultima fata pe care ai inselat-o si de ce?

Pepe (super jigoloiu): Eram cu trei fete in acelasi timp si deci le inselam pe toate

     Pai cum Pepeu? Trei prietene? 

     Da cine a zis ca trebuie sa ai numai una? Acum la cartela "Mito" poti sa ai cate prietene te duce....aia a carei marime nu conteaza!

     Deci s-a dus dracu si cu fidelitatea. Mai bine te-ai concentra sa compui niste versuri melodiilor tale in locul poezioarelor de gradinita si las-o pe Oana sa se duca invartindu-se. 

 • ramicori
  Comment from: ramicori
  04/05/11 @ 03:20:42 pm

  off... macho man, barbatul fatal ce isi spala rufele pe o canapea in direct. destul de badaran dar nici oana nu e mai departe.

 • Elan
  Comment from: Elan
  04/06/11 @ 06:50:39 am

  tare de tot faza:))

 • 5 stars
  anca
  Comment from: anca
  04/06/11 @ 08:59:59 am

  Ce interviu doamne si ce intrebari ia pus lu Pepe ce sa faca si el a raspuns sincer :) mie una imi place de Pepe dar de Oana nu,prea mare scandal au facut aman2 ba ca se iubesc ba ca nu ba ca e insarcinata Oana si acum sa dovedit ca nu e!! prea multa publicitate vor amandoi

 • 3 stars
  magazin consumabile
  Comment from: magazin consumabile
  04/06/11 @ 12:33:42 pm

  Da am vazut pe 0Tv cum dupa consumararea relatiei a aparut iar ea si masa si vorbeau despre ia furat masa averea si ghici ce ii lua apararea lui Pepito. Eu cred k le mai trebuia putina reclama k nu mai auzise nimeni de ei de multa vreme. Niste adevarate exemple demne de urmat ale romaniei cum sa nu merite promovate

 • Mango Decor
  Comment from: Mango Decor
  04/07/11 @ 04:01:52 am

  cat de penibil....

 • 5 stars
  Andreea
  Comment from: Andreea
  04/07/11 @ 09:06:44 am

  Imi place foarte mult de Pepe. Important este ca a fost sincer. E posibil sa fi spus totul la misto. :))

 • 5 stars
  miki
  Comment from: miki
  04/07/11 @ 11:37:43 am

  Ce intrebari i-a pus doamne...ce e cu intrebarile alea cred ca a rasp la misto mai mult ca sigur, mie nu-mi place de pepe nici cum canta nici nimic nu mi se pare ca el e vedeta ca nu prea face nimic dar nici Oana nu-i departe :))

 • Triciclete copii
  Comment from: Triciclete copii
  04/07/11 @ 12:14:03 pm

  Acum intelg eu de toate fetele sunt ahtiate dupa Pepeu. El este cel mai dotat roman-latin-lover, in plus le mai canta si de noapte buna fetelor.

 • 5 stars
  Andreea
  Comment from: Andreea
  04/08/11 @ 09:03:23 am

  Nu este vedeta si nici nu se considera vedeta Pepe din punctul meu de vedere. Interviul mi se pare ok. A raspuns cum a crezut el ca este mai bine. Si sincer nu ii sta bine fara Oana.

 • Anunturi Constanta
  Comment from: Anunturi Constanta
  04/14/11 @ 05:03:58 am

  Ce prost era în 2001. Ce răspunsuri dădea... Bine, ce-i drept: și acum e la fel :))

 • Televizoare
  Comment from: Televizoare
  04/15/11 @ 02:58:18 am

  Nu este prea mare diferenta in gandirea lor. Sunt lucruri care nu se fac publice indiferent cat rau ti-a facut fostul partener de viata.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)