Penibili in 2011 - Pepe

     In media si viata publica romaneasca exista de ceva vreme si au continuat sa se "afirme" si in 2011, cateva personaje extrem de penibile, unele dintre ele le pot cataloga si drept gretoase. Poate ca unora dintre noi aceste personaje le sunt indiferente sau dimpotriva le plac. Nu sunt eu cel in masura sa le schimb parerea dar, fara a face un clasament, iata cele mai greu digerabile prezente in pieisajul public din Romania.

     Sa incepem cu Pepe. El a atins apogeul penibilului in acest an prin divortul de buzuka. Daca pe ea o stim de mult de isterizata si hellraiser, Pepe si-a dat si el arama pe fata facand niste declaratii pe tot parcursul divortului si dupa, total nepotrivite pentru un adult responsabil. Dupa plecarea Oanei si-a sfintit casa cu aghiazma, desigur filmat!, s-a asezat direct pe podea declarand ca el e "smecher" fiindca a plecat Oana din casa, ca o s-o aranjeze pe Ana Maria Prodan dupa ce-i mai cresc copii samd. De altfel puteti urmari unele din cretinitatile debitate in clipurile de mai jos.

     Va puteti imagina o femeie care din razbunare se apuca sa sfasie tapetul de pe pereti si sa smulga prize DAR lasa oglinzile intacte??? 

     "Orice pan' la mama mea, mereu o voi apara...pe mama mea" Niste versuri de geniu, nu? Cu maica-sa prezenta si cu suferinta-n gat, Pepe a facut un adevarat show penibil din aceasta melodie, tot la Happy Hour. In timp ce cantautoru' nepereche isi scuipa galcile live, maica-sa dadea pe afara de lacrimi pe happilica. 
 
     "Mintea ei e roz", "Oana n-are acte nici pe mobilul pe care il are" "mi-a furat un parfum" "aveam diamanti naturali". "tudi e plin si nu numai el e plin (la intrebarea lui Dan daca tudi era gol in filmulet)" Asta pe la Diaconescu unde Pepe a dat pur si simplu buzna in studio.
     Daca Oana l-a luat la misto in toate declaratiile ei, din ceea ce debiteaza Pepe se vede o rautate, dorinta de razbunare si misoginism greu de imaginat. Aflat la Happy Hour, ca doar cine se aseamana se aduna, Pepe a demonstrat cat de mitocan e, razand de scena dintr-o telenovela cu Oana insarcinata si mergand desculta si disperata pe o carare. Cum poti sa razi de imaginea unei femei intr-o astfel de stare, fie si ea doar o scena de film? "Isi cauta teren de casa aici (oana mergea desculta pe un teren viran prin noroi)"Urmariti si minutul 4.05. Ce calti in cap are Oana, da ce calti are si Pepe, facem 7 saltele legate.