Penibili in 2011 - Oreste

     Acum vreo 8 ani, dupa spusele lui Mirciulica, Oreste cu Badea cantau la caterinca manele la "Noaptea tarziu cu Mircea Badea". Atmosfera, antren, mistocareala, li se potrivea manusa. Acum si mai multi ani Oreste era o umplutura amuzanta pe la emisiunile lui Badea cu Teo. Sincer sa fiu, mi se parea atunci mai amuzant Oreste decat Badea si chiar imi imaginam ca o sa il vad cat de curand la vreo emisiune de divertisment, nu imi imaginam cum ar fi ratat ocazia pentru ca talent la treburi din astea avea din plin.

     Domnu' Oreste a tinut insa sa contrazica asteptarile si sa o dea in spiritualitate si ezoterism. Ba chiar are si un blog pe tema asta. In domeniul asta Oreste nu poate fi decat un diletant si fiindca nu-l ajuta nici prezenta (ca sa nu spun moaca), e de-a dreptul hilar sa-l auzi vorbind cu patos despre chestii cosmice, al coishpelea ochi, originea romanilor sau ezoterism. Si cum nu era de ajuns, Oreste afiseaza si niste bratari de pustan prin emisiune sau pe oriunde e invitat, bratari probabil sfiintite sau descantate, cine stie. In acelasi timp, probabil din dorinta de a fi mai serios in aparenta, Oreste poarta un razboi nevazut cu barbieritul.

     " Doar un rol " s-ar putea spune fara indoiala, dar permiteti-mi sa ma indoiesc totusi de spiritualitatea unui om care joaca atat de dezinhibat roluri precum cel din clipul de mai jos. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)