Payzone a mancat cacat degeaba

     Probabil ca din ce in ce mai multa lume incepe sa afle de sistemele acestea doua de plati facturi PayPoint si PayZone, sisteme de altfel rapide si sigure, in ciuda babutelor nevricoase care habar nu au pe ce lume traiesc si nici nu vor sa auda.

     Acum o vreme, alde PP si PZ s-au jucat de-a uite Orange-ul nu e Orange-ul. Vad eu bucuros intr-o dimineata cum imi apare schema de plata Orange pe aparat. La cateva zile, 2 sau 3 observ ca nu se mai poate plati. Vecina de la chiosc, la care se plateste prin Payzone imi spune ca si la ea au intrerupt.

     Luam amandoi legatura, eu cu cei de la Bucuresti si vecina cu reprezentantul zonal. Cei de la Pay Point imi spun ca toata tevatura e din cauza faptului ca foarte multi clienti Orange primesc doar informare de plata pe telefonul mobil. Cum eu nu pot scana sms-ul si nici aparatul nu imi permite introducerea doar a codului client, astia o sa poata plati din parti.

     De cealalta parte, reprezentantul PayZone cine o fi el, transmite cu emfaza ca noi astia de la PayPoint suntem de vina fiindca ne-am grabit sa incasam. Ai sa mori in chinurile groazei! Pai inteleg ca mneavoastra de la PayZone tre sa introduceti schemele manual. Noi le primim transmise prin satelit, baiatu'! Si pana acum, am primit schema - am inceput sa incasez. Ce sa astept daca nu mi s-a transmis absolut nimic in sensul asta? Ziua de ieri?

     Si pana la urma ce a vrut sa insemne mascarada asta? Sunteti la gradinita sa bagati strambe de aiurea? Mai vedeti-va de sistemul vostru de rahat cu garantii depuse in banca si plafon de incasari de tot rasul si cu chitantele care ies cu 50% mai greu din aparat. 

 

 • 5 stars
  Convectoare electrice
  Comment from: Convectoare electrice
  11/19/10 @ 09:11:57 am

  Nu am avut orange si nu cred ca o sa am niciodata, nu stiu cum se procedeaza asa ca nu pot sa te contrazic cu nimic.

 • 5 stars
  Convectoare electrice
  Comment from: Convectoare electrice
  11/19/10 @ 09:12:42 am

  Nu am avut orange si nu cred ca o sa am niciodata, nu stiu cum se procedeaza asa ca nu pot sa te contrazic cu nimic.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)