Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Paraciosii de serviciu!

De la colegi te poti astepta la orice, in mod special sa comenteze sefului orice discutie pe care o ai cu ei despre acesta si nu numai. Atat iti trebuie sa spui unui coleg ceva rau de sefu'. Nu poti pretinde ca ai incredere in cineva anume decat daca ti-o dovedeste, si atunci ii poti spune vrute si nevrute, sigur fiind ca nu da fuguta la patron sa raporteze. Culmea e ca iti dovedesc bun simt si incredere exact persoanele la care te astepti mai putin.

In orice caz, cel mai indicat e sa tii pentru tine si sa nu dai nici o ocazie de barfa, oricat de banal ar fi subiectul adus in conversatie. Te poti astepta la turnatorii de la oricine, in special de la colegii de aceeasi varsta. Cand insa e vorba de o persoana matura, de la care te astepti sa gandeasca macar, lucrurile se schimba, cel putin in principiu. Si mai ales daca mai si are pretentia ca e un om de caracter si ca tot ce vorbim ramane intre noi. Nu m-am abatut de nici o culoare de la ideea ca orice ar fi, nu comentez nici un fel de lucruri compromitatoare sau interpretabile, indiferent cine e persoana care ma asculta.

Din pacate, se vede treaba ca un om nu poate fi judecat deloc dupa aparente. I-am comunicat pur si simplu acestui coleg, ca la un magazin foto au un anunt de angajare, si ca s-ar putea sa depun un CV acolo. In plus, i-am dat de inteles ca e un lucru pe care sa nu il spuna altcuiva. Va las sa ghiciti cine a aflat.

De acum incolo e bine de stiut cu cine ai de-a face. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca ii spuneam ceva cu adevarat confidential, fiind pe deplin convins ca am de a face cu un om de moralitate incontestabila. Modul in care a considerat sa procedeze cu informatia pe care i-o incredintasem, aparent din entuziasmul de a spune cuiva, este foarte urat, dovedeste in primul rand ca nu te poti astepta la decenta si principialitate din partea generatiei tinere din moment ce nici acei trecuti de prima tinerete nu se dovedesc a fi niste oameni cu principii si caracter.

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)