Paduchii blogosferei contraataca!

     Exista vorba aia, rau e sa fii prost. Iar prostu' nu e prost destul pana nu e si...ranchiunos, basist si invidios. Niste paduchi din blogosfera n-au gasit alta treaba decat sa se ocupe ba de Mircea Badea, ba de Ciutacu, si mai nou de Felix Rache. Eh, ce sa-i faci, nu e bine cand iti bati puta de basistii pe care paduchii astia ii venereaza mai ceva ca pe moaste. Si normal, paduchii contraataca. Da-i cu laturi, da-i cu mizerii, ca Mircea-i las, ca Rache n-are umor samd.

     Atentie, nu toti cei care se iau de Mircea sau de Antena3 sunt paduchi sau basisti! Deci ca sa n-avem discutii, nu stau sa dau exemple, e vorba doar de aia care-s clar basisti si scriu si prost. Unora, cum e Piticu, deja lumea a inceput sa le lase comentarii ca scriu niste articole retarde da' ei nu se lasa. Revenind.

     Oleooo cat umor ar fi avut Rache daca se lua de Ponta, parca-l vad pe paduchele sef Stan si acolitul lui Bran postandu-i pamfletele non stop. Da' cand e pe baza de Eba, Chiorleone si Machiorvei, ntz, n-are umor. Umorul si talentul o fi pentru unii ori sa-ti dezvelesti burtoiul sau sa te fotografiezi de umeri in piscina cu alt burtos, talentul o fi sa lingi orice brand in fund doar doar mai pica cate-un telefon mobil, sau sa postezi articole saptamanale cu gagici in sutien sa vada lumea ce ochi de labagiu format ai. Talent, ce sa mai in cur si-n coaie.

     S-au luat de Rache mai nou. Dupa ce-au rumegat imbecilitatea aia monumentala ca Badea nu l-a batut pe ala de frica. Normal ca trebuia sa-l bata in viziunea paduchilor de internet. El unu singur, cu mai mult de zece motociclisti, camerele de filmat si politia prezenta la apel. Si revenind la Rache, il fac astia in fel si chip, netalentat si alte mizerii. 

     Stiti ce e nasol bai paduchi de internet? Felix Rache are un job. E platit cu un salariu bun, are audienta si, ce sa vezi, cel putin like-urile alea de pe feisbuc zic ca niste mii de oameni ii gusta glumele. Badea are si el un job, de 8 ani de zile numai cu In gura presei, nu mai vorbesc de emisiunile matinale cu Teo in care, fie vorba intre noi ca tot l-au laudat unii pe Oreste in ciuda lui Rache, Oreste era clovnu de serviciu, unu care facea mistocareli la rubrica meteo sau ce prezenta el acolo si care, brusc parca lovit in cap, a devenit mistic. In plus are o gacica fix ca alea sharuite de unii labagii prin articole, ca ei doar viseaza la asa ceva, si un copil. Mno, avantaj ei. Nasol. In plus mie imi plac pana la urma statisticile astea de pe facebook.

     In vreo 8 ani de blogging, ober-paduchen a adunat 6400 de laicuri. Felix Rache nu stiu daca are un an la Antena3, pagina lui de Facebook are 10231. Mircea Badea are si el acolo, modest, dacat 274 126. Pana si tagma burtosilor pare mai numeroasa, nea Arhi are vreo 14 mii de laicuri, da' tot stranse in ani de zile. Bai si pana la urma aici nu e vorba de laicurile pe feisbuc, care oricum sunt o ghiorlaneala sinistra. La un neam de ghiolbani manelisti n-avea cum sa prinda un site de socializare mai cu staif cum e chiar si Myspace, noi am adoptat feisbuc ca-i usor sa dai laicuri la toate prostiile. Si-acum nu mai scapam de el. 

     Aici e vorba de faptul ca niste cersetori de piscotareala, articole si review-uri pupincuriste doar doar s-or lipi de vreun leu, se iau de niste oameni care pana una alta sunt realizati, isi iau salariul lunar, salariu care nu e de ici de colo, si care au o prestanta, un talent pentru care cineva a considerat ca pot fi platiti. 

     Si-ar mai fi o chestie. Bai daca Felix Rache e netalentat, vino tati si baga niste panseuri de-ale matale, zi-ne tu de Ponta, daca te crezi vreun al doilea Catavencii sau ceva, fa o caricatura, baga un pamflet. Aaa, e doar pe baza de ala-i las, ala-i netalentat, ala-i pulete si alalaltu-i retard? Ba, atunci nasol, ce sa zic. Nu stiu zau in cazul asta care rahat e ala netalentat. Paduche de net care esti tu paduche. 

 • 2 stars
  Robert Neagu
  Comment from: Robert Neagu
  08/31/14 @ 11:55:12 am

  1. "Decat" se foloseste atunci cand ai negatie in propozitie. Citez "Mircea Badea are si el acolo, modest, dacat 274 126". Ca sa inteleaga si creierul tau blocat la ce ma refer, o forma corecta ar fi "Alexander nu are decat 30 de like-uri pe blog-ul lui de cacat". Ma intelegi? 2. Imi place ca faci analiza unor bloguri pe numarul de like-uri pe Facebook. Calculand dupa regula asta, blogul tau este undeva in moarte clinica. Prietene, esti idiot, asa cum ar zice prietenii tai Mircea Badea & Felix Lache.

 • Robert Neagu
  Comment from: Robert Neagu
  08/31/14 @ 12:04:07 pm

  Gata, am inteles totul... esti gay. Ti-am auzit cacaturile tale de cover-uri de pe YouTube. Esti doar un gay distrus... acum se leaga totul. Ia vezi poate ti-o trage Felix Lache pe la spate in timpu' liber, ca inteleg ca tu esti femeia, devreme ce idolul tau e Conchita Wurst & co.

 • alexander
  Comment from: alexander
  08/31/14 @ 12:32:18 pm

  "dacat" era o ironie amintind de ministrul invatamantului care a folosit acelasi cuvant fara rost. Da' tu esti prea imbecil sa pricepi. De-aia l-am si scris asa. Si eu am inteles ca esti un basist jegos si prost care nu sesizeaza nici macar folosirea unui cuvant intr-un mod ironic.

 • sandu
  Comment from: sandu
  09/08/14 @ 11:39:39 am

  sa moara bunicuta ca asa ratat monstru ca tine n-am vazut in viata mea, hahahaha.... mars ma baiete sa-i sugi oleaca pula lui ponta, homalau distrus ce esti!

 • alexander
  Comment from: alexander
  09/08/14 @ 12:09:02 pm

  daca moare bunicuta-ta sa te ia si pe tine in cosciug. Si apropo, observ ca pentru niste (probabil) heterosexuali machomeni ce sunteti toti comentatorii astia, stati cam mult cu pula-n gura.

 • 5 stars
  yvettefashion
  Comment from: yvettefashion
  03/24/15 @ 05:46:08 am

  Ce om cudat re o fata de :crazy: (rofl)(clap)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)