Ovidiu Anton o sa faca rahatu praf

     M-am uitat la predictiile pentru eurovision 2016. Exista diverse situri mai bine sau mai prost cotate precum si diverse topuri facute de fani pe youtube. Ovidiu Anton a.k.a bursucul furios se pare ca va face rahatul praf si isi va mangaia barba de tap de pe locul 32 - http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision

     Povestea se repeta intr-un top facut de un fan eurovision din Turcia. Alt top al altui fan ne pune pe 35. 

     In alta ordine de idei, nici unul din barbatii care s-au dus la eurovision n-au anuntat ca se-apuca de slabit. Numai femeile fac un subiect din slabitul de dinaintea unui eveniment. Pai parca erai un shfortzos, un dac. Ei dac, pai au dreptate catavencii, nea Anton e un dac care canta in engleza in stilul MeatLoaf. Nu mai are mult pana si arata in stilul MeatLoaf dar phew, la naiba, bine ca dacul s-a pus pe slabit. Desigur ca nu slabim asa din principiu, ba ne facem ca porcu an de an, dar la dracu daca ne ducem la eurovision, jos cu sunca!

     Penibil. 

     Aaa, sa nu va treaca prin cap ca as fi vreun fan Paradisio. Din contra, in opinia mea piesa aia e execrabil instrumentata. Nu despre partipriuri e vorba in articol. Constat doar ca singurii fraieri pe care bursucu' furios i-a putut impresiona sunt comunitatea roacherilor din Romania. Rockerii care nu sunt impresionati DECAT de tragediile lor, pe care ii doare-n cur de bebelusii arsi sau morti de sindrom hemolitic uremic, care-si injura parintii, fiindca toti batranii, buni sau rai, i-au crescut pe ei si au dreptul la o pensie decenta, care traiesc inca cu impresia ca ei au pus guvernul de tehnocrati si care sunt intr-atat de jegosi incat vazand zecile de gafe ale acestui guvern mizerabil nici macar nu mai scheauna. 

     Daca previziunile se adeveresc n-o sa ajungem nici macar la coada vacii ci direct in balega. Eu abia astept. Pentru ca din nefericire avem niste gusturi muzicale proaste. Daca n-ar fi proaste, Moga, Smiley si Vama ar fi disparut de mult de pe piata muzicala, ca sa nu mai vorbesc de piata de manele sau de asa zisii rapperi si hip hoperi care nu stiu decat sa injure birjareste. 

     Domnu bursucu Anton. N-ai inteles dom'le. Ai participat 4 ani la eurovision fara succes fiindca ala e nivelul bre. Acum ai fost votat pe emotie. Cu siguranta ca aceeasi piesa fara evenimentele de la Colectiv n-ar fi castigat in veci. Sabia aia din show e de un penibil grotesc fiindca e o replica absolut jenanta si ieftina si presupunand ca ar fi fost chiar originalul n-avea ce cauta o sabie fantasy intr-un astfel de context. Discursu' matale cu dacii si vizibila enervare cand ai fost intrebat daca vrei ca piesa sa devina un fel de imn pentru tragedia de la colectiv sunt si mai penibile. N-ai cine stie ce voce, nu ai cine stie ce talent la compus si cel mai probabil nici n-o sa intri in finala dupa cum stau lucrurile. 

     Daca nimic din ce-am zis mai sus n-ar fi fost adevarat, nu te-ai mai fi milogit 4 ani la rand si sa castigi DOAR pentru ca ti-ai asociat piesa cu o tragedie si te-a votat comunitatea din care fac parte cei 64 de morti de la Colectiv. Iar pe europeni n-ai sa-i impresionezi cu astfel de povesti. Te anunt ca la capitolul statement Ukraina ne bate rau rau de tot la fund. 

     P.S. In orice caz cel mai penibil ramane vesnicul nemultumit Traistariu care intai ne-a anuntat pe facebook ca da in judecata tvr-ul sau naiba stie pe cine, apoi a sters postarile ca sa aflu apoi ca da in judecata Times New Roman pentru niste glume in opinia mea destul de reusite si indiferent cat de reusite sau nu, chiar inocente. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @