Domnii de la ocaziituristice.ro au "si alte treburi"

     Conasu' Valcea Sorin, chipurile angajat de ocaziituristice.ro sa elimine linkurile din comentarii de pe bloguri, imi da un al doilea mail azi sa ma roage pe timpul meu sa-mi frec memoria cu scosul comentariilor. Desi prima data acum vreo luna si mai bine i-am raspuns ca n-am timp de asa ceva, conu fanache fata in fata cu reactiunea comentariilor imi scrie din nou. 

     Luati la bani marunti, telefonati mai pe romaneste, cei de la www.ocaziituristice.ro mi-au spus doua bazaconii cat casa - ca prin 2010 a lasat cineva comentarii in numele lor, si ca acum nea Valcea Sorin asta e de la o alta firma angajata de ei sa scoata dom'le linkurile din comentarii ca i-a penalizat nea Goagal.  Bai oameni buni cine lasa comentarii cu linkul sitului vostru asa de aiurea? Mai ales ca au fost doar cateva? A, nu recunoasteti c-ati platit atunci pentru reclama si acum va pare rau ? Nasol, concediati-va departamentul sau firmele care se ocupa de SEO. Mie mi-e clar ca-s prosti ca noaptea daca intr-adevar aveti probleme, credeti-ma nu eu le-am creat. Si tocmai pentru ca nu eu le-am creat si nu aveti dovezi clare ca vreun comentariu aflat la mine afecteaza situl, nu ma simt obligat sa fac nimic. 

     Intr-un final mi s-a replicat ca ei au si alte treburi. Nu-i asa? Eu sunt agasat dupa 4 ani de prostiile voastre si eu nu mai am alte treburi? Ete ca si eu am alte treburi. Ghinion.

     Deci, ca sa fie cat mai clar pentru toti, NU scot nimic. Si voi si alte situri ati agasat o groaza de bloggeri care v-au injurat mai rau ca mine. Eu ma abtin de la alte comentarii. De pe blogul asta NU zboara nici un comentariu de acest gen fara dovezi solide ca situl a fost afectat de blogul MEU. Si nu vreau sa vad mesajul din webmaster tools pe care l-am vazut deja de doua ori si care NU spune nimic concret si in nici un caz nu spune despre blogul meu. Mkay? 

     Now fuck off. 

P.S. - Inteligent omu:

"Site-urile se penalizeaza fiindca comentariile generate de blogul tau sunt "nofollow" (asta daca stii ce inseamna). Si daca vei lasa multe comentarii cu link ti se va penaliza si tie la un moment dat!!"

nofollow is a value that can be assigned to the rel attribute of an HTML a element to instruct some search engines that a hyperlink should not influence the link target's ranking in the search engine's index. 

      Da-ti demisia!