Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
O zi pe gustul meu

     La Braila nori, vant si racoare, inca de la orele dulci ale diminetii. Dupa o noapte oarecum agitata, la 4 m-am sculat in capul oaselor, pe jumatate adormit, dar reflexele m-au ajutat sa deschid usa si sa pun in dreptul ei ventilatorul, pentru o binemeritata portie de aer curat.

     A fost o tentativa de aparitie a soarelui, mai intai dimineata, flancat de o perdea insistenta de nori, si pe la pranz cand insa norii l-au pus la colt definitiv. A si plouat foarte putin, iar de pe la 3 a inceput sa adie si o briza mai rece de vant. Ma rog, e un fel de a spune briza, ca la un moment dat puteam sa jur ca incepe furtuna.

     Imi place genul asta de vreme, imi place ploaia, furtuna. Mirosul de ploaie amestecat cu aceasta racoare placuta imi revigoreaza simturile amortite de canicula. Pentru mie ar fi ideala o toamna continua. Mi-a si spus cineva sa imi iau catrafusele si sa ma mut in Anglia, ca vremea de acolo e croita fix pe placul meu. Imi place si soarele, cu masura, nu m-as muta chiar in Anglia, dar nici temperaturile aste de este 35 de grade nu imi fac nici o placere. 

     Daca o tine asa tot weekendul eu ma declar multumit. Acum ma desprind de calculator sa stau afara unde-i vant si racoare.

 • 5 stars
  Lord Noxarethor
  Comment from: Lord Noxarethor
  08/07/09 @ 09:33:38 am

  Şi eu :X Dar nu cred că ţine ... (weather.com)

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  08/07/09 @ 12:14:25 pm

  Zilele astea a fost racoare in Timisoara... Dimineata dadea cate o ploaie si fiind nori nu prea isi lansa soarele razele :))

 • 5 stars
  Zoly
  Comment from: Zoly
  08/08/09 @ 02:34:34 am

  si mie imi plac furtunile, in special cand fulgera :x

 • 4 stars
  KillaBoY
  Comment from: KillaBoY
  08/09/09 @ 03:57:47 am

  Imi plac doar ploile pline de soare si o adiere usoara de vant.Ador acele zile, dar cand vad ca vine o furtuna nu ma face sa ma simt cu nimic mai bun ca atunci cand stiu ca incepe acus anul scolar:))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)
 
 
 • Side Effects To Enzyte
  Trackback from: Side Effects To Enzyte
  10/07/09 @ 06:57:25 am

  When will an appalled approval overcome outside the beef?