O saptamana fara cotet tv

     Da, saptamana asta mi-am propus sa iau o pauza de la circul infect din emisiunea Sorinei Matei. Daca o dezbatere politica inseamna o emisiune moderata de o individa cu voce de chivuta de mahala care aproape ca a inceput sa insulte si sa bruscheze uselistii si sa-i linga-n cur pe basistii invitati in emisiune, atunci sa faca ea dezbatere politica de genu' asta la ea in veceu. 

     Nici madam Sincai nu-i mai prejos iar de top modelul din epoca de neanderthal, recte Corpos m-am scarbit in aproape aceeasi masura si lista de la cotet tv poate continua asa ca pana la urma am decis sa-i bag in ma-sa pe toti si sa urmaresc orice altceva la tv. 

     Am incercat, si subliniez, doar incercat, sa urmaresc cateva din dezbaterile politice de la Realitatea. M-am inchinat cu unghiile de la picioare. In viata mea n-am crezut ca pot exista "moderatori" atat de prosti. Cotet tv e practic parfum pe langa slinul care se petrece la Realitatea. Unde mai pui ca-mi picara ochii pe un promo pentru o viitoare emisiune moderata de Lavinia Sandru si Silviu Manastire. Cred ca emisiunea asta trebuie urmarita cu crucea la gat si usturoiu-n mana. 

     In fine, concluzia e ca fara cotet tv am mai multa liniste si m-am relaxat mai mult ceea ce recomand tuturor pasionatilor de gunoaie din astea, inclusiv celor care se uita la celalalt gen de gunoaie precum ochii din cur, nora pentru ciuma, roata curului, vov baz, drept in tinte sau acces in rect. 

     A, nu aveti alternative? Pai s-o luam asa: sambata si duminica seara e full cu vocea romaniei si x-factor, luni si marti cu suleyman, miercuri puteti privi la Tanti Florica, in rest aveti History cu razboiul depozitelor, asii amanetului si alte cateva emisiuni de top, viasat history sau viasat nature va sta si el la dispozitie, daca n-aveti ce face dupa pranz aveti "Te vreau langa mine" si dupa aceea pe Digi Life - House hunters. 

     In afara de tv aveti carti bai nene ca de-aia avem atatia agramati si illiterati, ca nu cititi decat eticheta de la bere. 

 • 5 stars
  ex-silentio
  Comment from: ex-silentio
  11/29/13 @ 02:03:32 pm

  Războiul depozitelor, așii amanetului, counting cars, emisiunea aia cu camioanele pe gheață (îmi scapă numele) și icomedy când mi-aduc aminte :) În rest... habar n-am ce mai e pe la tv. PS. Căsuța cu "Rate this article" nu cred că merge. Că apăs acolo și nu se întâmplă nimic.

 • alexander
  Comment from: alexander
  11/29/13 @ 03:28:58 pm

  mda, nu stiu de la ce e...creatorul skinului face boroboate cred... Dar merge e suficient s-apesi. :) mersi de rating . Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni carora le place History :)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)