O saptamana fara cotet tv

     Da, saptamana asta mi-am propus sa iau o pauza de la circul infect din emisiunea Sorinei Matei. Daca o dezbatere politica inseamna o emisiune moderata de o individa cu voce de chivuta de mahala care aproape ca a inceput sa insulte si sa bruscheze uselistii si sa-i linga-n cur pe basistii invitati in emisiune, atunci sa faca ea dezbatere politica de genu' asta la ea in veceu. 

     Nici madam Sincai nu-i mai prejos iar de top modelul din epoca de neanderthal, recte Corpos m-am scarbit in aproape aceeasi masura si lista de la cotet tv poate continua asa ca pana la urma am decis sa-i bag in ma-sa pe toti si sa urmaresc orice altceva la tv. 

     Am incercat, si subliniez, doar incercat, sa urmaresc cateva din dezbaterile politice de la Realitatea. M-am inchinat cu unghiile de la picioare. In viata mea n-am crezut ca pot exista "moderatori" atat de prosti. Cotet tv e practic parfum pe langa slinul care se petrece la Realitatea. Unde mai pui ca-mi picara ochii pe un promo pentru o viitoare emisiune moderata de Lavinia Sandru si Silviu Manastire. Cred ca emisiunea asta trebuie urmarita cu crucea la gat si usturoiu-n mana. 

     In fine, concluzia e ca fara cotet tv am mai multa liniste si m-am relaxat mai mult ceea ce recomand tuturor pasionatilor de gunoaie din astea, inclusiv celor care se uita la celalalt gen de gunoaie precum ochii din cur, nora pentru ciuma, roata curului, vov baz, drept in tinte sau acces in rect. 

     A, nu aveti alternative? Pai s-o luam asa: sambata si duminica seara e full cu vocea romaniei si x-factor, luni si marti cu suleyman, miercuri puteti privi la Tanti Florica, in rest aveti History cu razboiul depozitelor, asii amanetului si alte cateva emisiuni de top, viasat history sau viasat nature va sta si el la dispozitie, daca n-aveti ce face dupa pranz aveti "Te vreau langa mine" si dupa aceea pe Digi Life - House hunters. 

     In afara de tv aveti carti bai nene ca de-aia avem atatia agramati si illiterati, ca nu cititi decat eticheta de la bere.