O noua tema...moderna

     Vox populi.....stiti voi. Prin urmare iata in sfarsit o tema moderna web 2.0 care sa multumeasca si pe cei care nu sufereau vechiul header dar si pe mine care nu pot sa suport temele terne si depersonalizate. Astfel, am afisat un header modern dar foarte simplu care sa dea o mica pata de culoare si stil.

     Tema are o sumedenie de bling-bling-uri tehnice, daca se pot numi asa, pornind de la javascript-ul din sidebar care afiseaza o sumedenie de lucruri inclusiv ultimele comentarii, pana la butoanele de sharing pe retelele de socializare pe care le veti gasi la sfarsitul fiecarui articol. Mi-a placut deasemenea smooth-scrolling-ul prezent atat pentru comentarii precum si la apasarea butonului "top" de la finalul paginii. Am redus deasemenea unele din balariile din sidebar.

     Cu ajutorul butonului Twitter asezat pe meniul aflat in header puteti ajunge intr-o clipita la contul meu de twitter, iar pe bara de meniu exista un link catre contul de facebook. Iconita de rss de alaturi nu poate fi customizata decat din CSS, voi incerca sa aflu cum anume o pot directiona catre fluxurile rss ale blogului.

     Tema este disponibila si pentru platforma wordpress pe http://digitalnature.ro .

     Astept opinii.