O bijuterie, un zambet

      Bijuteriile. Singurul cadou care provoaca intotdeauna un zambet unei femei frumoase. Singurul cadou care spune cel mai bine "iarta-ma". Si nu in ultimul rand singurul lucru care ajuta barbatii sa smulga un "da" femeii pe care o iubesc. Nici barbatii nu se sfiesc sa se bucure la primirea unei bijuterii cadou desi femeile fac mai rar acest gest iar barbatii prefera sa si le cumpere singuri sa nu cumva sa-si stirbeasca statutul de macho man. 

     Si-atunci daca vreti sa furati un zambet persoanei iubite dati fuguta pe internet ca-i cel mai comod si comandati o bijuterie de argint sau o bijuterie placata cu aur de la Belatriz. Acest magazin dispune de o gama diversa de produse din argint, frumos decorate si lucrate dar si surprinzator de o sumedenie de bijuterii placate cu aur. Procesul de placare s-a schimbat de-a lungul timpului devening mult mai durabil si cu un aspect mai placut. Mi se intampla de multe ori sa stau la un pahar de vorba cu maica-mea cand isi aranjeaza bijuteriile si cred ca am intrebat-o de mai multe ori daca unele din pandativele pe care le are sunt din aur sau suflate pana cand am retinut ce si cum, si sincer cu greu faci diferenta. 

     Eu unul nu mi-am permis decat un singur lant de aur asa ca ma pasioneaza cel mai mult bijuteriile de argint, iar mamei ii plac inelele sau cerceii cu marcasite. Pe situl Belatriz gasiti astfel de bijuterii foarte frumos realizate. 

    O teama de-a mea e curierul, incerc sa fug cat pot de alde Fan Curier si m-am bucurat sa vad ca Belatriz.ro lucreaza cu DPD. Mediazoo livreaza cu acest curier asa ca sunt profesionisti si de incredere. Daca mi-as fi comandat masina de spalat anul trecut prin DPD, sunt convins ca nu mi-ar fi urcat-o cu susul in jos ca cei de la Fan :P 

    Magazinul Belatriz ofera si niscaiva reduceri, ca-mi aduc aminte acum de reclama cu Enache si Nico. 

Enache - Si mai stiu ca esti inebunita dupa...

Nico - Dupa cine?!!?

Enache - ...dupa reduceri :)

      Asa ca, daca prindeti ceva la reducere sau nu, de cardiosuport n-o sa aveti nevoie fiindca preturile sunt bune la Belatriz, asa ca spor la cumparaturi. (Enache ia-i femeii o bijuterie nu un card de reduceri la farmacie...ce vrei sa insinuezi? :P  )