Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Iote nu stiam de ce-s prost

     Daaaaar tocmai am aflat. Ete fiindca nu beau alcool. 

     "Persoanele inteligente consumă mai mult alcool, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii finlandezi şi sprijinit de revista The New Republic, care a stabilit o legătură între coeficientul de inteligenţă şi consumul de alcool."

     Ai da-ma dracu. Apai sa m-apuc zic, ca poate na...

     "Analizând datele dintr-un studiu britanic, care a urmărit toţi copiii din Marea Britanie născuţi în aceeaşi săptămână din luna martie a anului 1958, Kanazawa a susţinut această teorie. Participanţii la studiu cu un coeficient de inteligenţă mai mare beau mai mult şi mai des decât ceilalţi." (mai mult cititi aici)

    Va dati seama ce coeficient de inteligenta are Basescu? Da ma face sa ma intreb pe bune cat timp au cercatatorii finlandezi, britanici si de alte natii pentru toate rahaturile. Da de ce mama ma-sii sa cercetam asiduu pentru a trata cancerul, sida si alte asemenea cand putem cerceta cine bea mai mult. 

     Pentru a veni in sprijinul cercetatorilor iata mai jos un specimen reprezentativ pentru grupul celor cu un mare coeficient de inteligenta. Mi-e teama ca totusi "creierul" i s-a dezvoltat in alta parte.

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)