Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Nu ma lasa raceala in pace

     Raceala nu-mi mai da pace, seara evident ma simt cel mai rau, ieri seara am avut si temperatura, in ritmul asta nu reusesc sa citesc blogurile din blogroll decat pe sarite. Rog intelegere si multumesc celor care citesc in continuare si mai comenteaza cand au de comentat.

     Lipseste si colega de la punctul 1 al firmei si ii tin locul, acolo nu prea ma pot invarti dreapta stanga si intratul pe net nu e o optiune. E bine insa ca in timpul zilei functionez la un optim satisfacator si nu ma plictisesc. Culmea e ca au venit in service in ultimele zile 3 laptopuri deci am avut ocupatie. Din nefericire ultimul nu a avut solutie, un e-machines care nu mi-a acceptat nici un windwos. Concluziile au fost 2 - ca fata care l-a adus a trebuit sa-si cumpere licenta, si evident noi nu i-am putut furniza, fiindca Asesoftul se tine de conditiile de licentiere de care va vorbeam intr-un articol la inceputul anului, si a doua - ca unii sunt mai smecheri si astfel tipa a gasit Vista home premium la doar 490 lei la Depozitul de Calculatoare (fata de 8 mil o licenta GGK). Deasemenea dupa 14 30 nu mai e de gasit nimeni la Asesoft.

     Acum imi iau Fervexul si ma afund in pernele din puf, apropo nu suport pernele moderne, puteti sa le dati foc. Noapte buna si sanatate, sper s-o capat cand s-o satura raceala de mine &#59;D

 • 5 stars
  A.Dragos
  Comment from: A.Dragos
  09/11/09 @ 02:44:16 am

  Am racit si eu vara asta dar mi-a trecut in cateva ore :)) . O sa treaca...mai bine acum decat iarna, sincer.

 • Andrei Ionuţ
  Comment from: Andrei Ionuţ
  09/11/09 @ 04:01:06 am

  Si eu am fost racit si mi-a trecut :)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)