Nu, domnule Bendeac, dumneata nu ai dreptul sa fii actor

     Am citit mizeria slinoasa pe care Bendeac i-a adresat-o lui Alexandru Arsinel. Am fost mai mult decat dezgustat de deversarea de laturi pe care un actor frustrat o revarsa asupra unui om aflat in necaz, substratul fiind evident modul in care Arsinel este etichetat si perceput de public care nu-i convine asa zisului actor Bendeac. Probabil ca Bendeac ar dori sa i se recunoasca "geniul" de pe acum sau sa fie ridicat pe cine stie ce piedestal. 

    "De peste 20 de ani, artisti precum domnul Arsinel, se folosesc de notorietatea dobandita pe vremea cand programul Tv era de 2 ore si nu aparea oricine acolo, pentru a se catara cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu nerusinare si lipsa de respect fata de public."

     "Ne luati de prosti?! Pai romanii din America au mai vazut un spectacol in Vegas, un show pe Broadway... Au trait in acel Rai al spectacolelor ce-ti iau mintile. Cum altfel decat cu ingaduinta pot ei vedea prestatia Mariei Dragomiroiu, a lui Arsinel, Nae, Vasile si compania, care vin in carciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon in fata si spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gandul ca poate se lipesc si de o friptura dup-aia?"

     Nu domnu Bendeac. Dumneata si generatia dumitale de golani ne iau de prosti. Dumneata esti cel care NU merita nici macar titlul modest de actor, daramite vreun titlu de monstru sacru. Dar din plin, din toata inima, meritati titlul de mascarici, de caricatura, de promotor de golanii, de clown. 

     Da, generatia asta de golani cu titluri de regizori in filmele carora se injura birjareste si se fac crize de isterie si apoi au pretentia ca au castigat si premii pentru asta. Generatia de actorasi care se cred mare scula pe bascula fiindca au libertatea de a arunca cuvinte vulgare sau a scuipa prin filme si se si mandresc cu astfel de mizerii. 

     Cei din generatia de aur asa despre care dumneata domnule Bendeac nu vrei sa recunosti ca altii i-au etichetat astfel, nu si-au construit umorul pe injuraturi de mama, pe strambaturi, pe urlete ca de gorila, pe imitarea tuturor gunoaielor si, dupa ultima emisiune icomedy, nici pe scuturarea fundului in chiloti in fata publicului. Cuvinte ca "mortii ma-tii" nu-si aveau locul in umorul de calitate, fie el si unul perimat in prezent. Si cum n-ar fi perimat daca in ziua de azi se injura si se scuipa de pe la 5 ani, daca sotronul a fost inlocuit de "shootere" si cand multi isi incep viata sexuala chiar de la 12 ani iar in familie se bea, se bate si s-a abandonat de mult orice preocupare minima pentru copii.

     Avem pretentia ca am primit premii la Cannes si in Germania, in conditiile in care cele mai perverse filme porno sunt facute de germani iar francezii sunt binecunoscuti pentru filme "psihologice" in care un tip isi taie penisul cu cutitul electric. Promotorii unor astfel de mizerii cinematografice ne dau noua premii iar noi ne guduram ca niste caini jegariti pe langa ei. Dar despre asta in alt articol. 

     Citeam intr-un ziar online ca i-ar fi reprosat lucruri urate si Stelei Popescu fiindca a refuzat sa joace in seria "Romanii au artisti". Datul asta din coate impungand pe toata lumea l-a facut nu de curand si Mihaela Radulescu, si asta n-a facut-o nici mai desteapta, nici mai profesionista. Dar dumneata domnule Bendeac poti incerca sa devii mai mult decat un mascarici care se stramba si urla. Dumneata nu faci nici macar comedie si o parodie pamflet. Personifici toate scursurile posibile si imposibile facand ca un babuin pe scena si avand probabil pretentia ca esti vreun geniu. 

     Ca telespectator, in semn de protest fata de mizeriile pe care le-ai aruncat in fata unui om aflat in suferinta, eu nu te mai urmaresc chit ca unele din personificarile tale iti ieseau. Oricum era monstrilor sacri a apus demult iar dumneata vei fi inlocuit in viitor cu o mare usurinta si tocmai pentru ca emisiunea tv nu mai dureaza doua ore si artisti nu mai sunt doar numarati pe degete, vei fi uitat la fel de repede. 

sursa foto