Nu, domnule Bendeac, dumneata nu ai dreptul sa fii actor

     Am citit mizeria slinoasa pe care Bendeac i-a adresat-o lui Alexandru Arsinel. Am fost mai mult decat dezgustat de deversarea de laturi pe care un actor frustrat o revarsa asupra unui om aflat in necaz, substratul fiind evident modul in care Arsinel este etichetat si perceput de public care nu-i convine asa zisului actor Bendeac. Probabil ca Bendeac ar dori sa i se recunoasca "geniul" de pe acum sau sa fie ridicat pe cine stie ce piedestal. 

    "De peste 20 de ani, artisti precum domnul Arsinel, se folosesc de notorietatea dobandita pe vremea cand programul Tv era de 2 ore si nu aparea oricine acolo, pentru a se catara cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu nerusinare si lipsa de respect fata de public."

     "Ne luati de prosti?! Pai romanii din America au mai vazut un spectacol in Vegas, un show pe Broadway... Au trait in acel Rai al spectacolelor ce-ti iau mintile. Cum altfel decat cu ingaduinta pot ei vedea prestatia Mariei Dragomiroiu, a lui Arsinel, Nae, Vasile si compania, care vin in carciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon in fata si spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gandul ca poate se lipesc si de o friptura dup-aia?"

     Nu domnu Bendeac. Dumneata si generatia dumitale de golani ne iau de prosti. Dumneata esti cel care NU merita nici macar titlul modest de actor, daramite vreun titlu de monstru sacru. Dar din plin, din toata inima, meritati titlul de mascarici, de caricatura, de promotor de golanii, de clown. 

     Da, generatia asta de golani cu titluri de regizori in filmele carora se injura birjareste si se fac crize de isterie si apoi au pretentia ca au castigat si premii pentru asta. Generatia de actorasi care se cred mare scula pe bascula fiindca au libertatea de a arunca cuvinte vulgare sau a scuipa prin filme si se si mandresc cu astfel de mizerii. 

     Cei din generatia de aur asa despre care dumneata domnule Bendeac nu vrei sa recunosti ca altii i-au etichetat astfel, nu si-au construit umorul pe injuraturi de mama, pe strambaturi, pe urlete ca de gorila, pe imitarea tuturor gunoaielor si, dupa ultima emisiune icomedy, nici pe scuturarea fundului in chiloti in fata publicului. Cuvinte ca "mortii ma-tii" nu-si aveau locul in umorul de calitate, fie el si unul perimat in prezent. Si cum n-ar fi perimat daca in ziua de azi se injura si se scuipa de pe la 5 ani, daca sotronul a fost inlocuit de "shootere" si cand multi isi incep viata sexuala chiar de la 12 ani iar in familie se bea, se bate si s-a abandonat de mult orice preocupare minima pentru copii.

     Avem pretentia ca am primit premii la Cannes si in Germania, in conditiile in care cele mai perverse filme porno sunt facute de germani iar francezii sunt binecunoscuti pentru filme "psihologice" in care un tip isi taie penisul cu cutitul electric. Promotorii unor astfel de mizerii cinematografice ne dau noua premii iar noi ne guduram ca niste caini jegariti pe langa ei. Dar despre asta in alt articol. 

     Citeam intr-un ziar online ca i-ar fi reprosat lucruri urate si Stelei Popescu fiindca a refuzat sa joace in seria "Romanii au artisti". Datul asta din coate impungand pe toata lumea l-a facut nu de curand si Mihaela Radulescu, si asta n-a facut-o nici mai desteapta, nici mai profesionista. Dar dumneata domnule Bendeac poti incerca sa devii mai mult decat un mascarici care se stramba si urla. Dumneata nu faci nici macar comedie si o parodie pamflet. Personifici toate scursurile posibile si imposibile facand ca un babuin pe scena si avand probabil pretentia ca esti vreun geniu. 

     Ca telespectator, in semn de protest fata de mizeriile pe care le-ai aruncat in fata unui om aflat in suferinta, eu nu te mai urmaresc chit ca unele din personificarile tale iti ieseau. Oricum era monstrilor sacri a apus demult iar dumneata vei fi inlocuit in viitor cu o mare usurinta si tocmai pentru ca emisiunea tv nu mai dureaza doua ore si artisti nu mai sunt doar numarati pe degete, vei fi uitat la fel de repede. 

sursa foto

  • Florin
    Comment from: Florin
    10/05/13 @ 08:37:40 am

    In ceea ce priveste personajul Bendeac, ai mare dreptate. Nu merita sa fie actor, umorul nu se urla si nu necesita obscenitate in exces. Cat despre Arsinel, exista gram de dreptate in ceea ce spune Bendeac. Am un prieten care sufera de o boala renala, face dializa de peste 5 ani si asteapta un rinichi. Are 28 de ani, dar faptul ca este tanar nu prezinta un argument in fata comisiei de transplant (desi ar trebui). Un candidat de varsta lui ar fi trebuit sa faca un transplant in urma cu 3 ani. Dar nu s-a intamplat deoarece, cei din comisie sunt niste corupti iar cei cu bani si/sau notorietate se baga in fata. In situatia asta, ce opinie poti avea despre Arsinel, avand in vedere faptul ca e batran si nu a facut nici macar o zi de dializa in viata sa? Oricat de mare actor ar fi, si-a trait viata iar acel rinichi pe care l-a primit, un tanar l-ar fi folosit cel putin 60 de ani? Arsinel cat mai are? Macar daca s-ar fi interzis accesul televiziunilor in spital atunci cand a fost internat. Putea sa nu faca propaganda. In Romania sunt incredibil de multe persoane care fac dializa, procedura care dureaza 5 ore si se face de 3 ori pe saptamana. Cu ce tupeu s-a afisat Arsinel pe patul de spital in fata camerelor tv si automat in fata tuturor celor care fac sau sunt inrudite cu cineva care face dializa. Daca Arsinel ar fi fost un necunoscut, nu ar fi primit niciodata un rinichi. Ar fi facut dializa vreo 2 ani dupa care ar fi murit. Nimeni nu-l vrea mort, dar si-a trait viata, asa ca trebuie sa respecte cursul ei. O fi el un om la necaz, dar sunt multi altii care nu si-au trait viata, iar pentru ei este un necaz mai mare.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)