Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ninsoarea trece, plugurile raman

     La noi la Braila, Tanti Elvira a inghetat de mult de frig, ninge si mai abitir ca zilele trecute iar vantul a inceput sa bata si mai puternic de pe la pranz. De altfel, suntem in zona de cod galben, atentionare valabila pana la ora 23. Dupa cum vedeti in imagine, plugurile, doua la numar, stationeaza asteptand probabil ziua de maine. Nu vreau sa fiu carcotas....ei draci, ba chiar vreau sa fiu carcotas. Nu m-ar fi deranjat prea mult daca n-as fi vazut la cateva minute trecand bine mersi o utilitara "dotata" cu o gramada apreciabila de instalatii luminoase. Pai de asta ne arde acu'?

     Datul zapezii e o alta idiotenie. Gata gata sa-mi rup gatu in fata la Raiffeisen. Dashteptii mortilor si ranitilor au pus de la inceput niste gresie in fata usii, dar nu oricum ci in panta! Azi au asezat peste gresie un covor de plastic suficient de mare cat s-o acopere. Din pacate covorasul alunecase si el pe gresie, fiindca nimanui nu i-a trecut prin cap sa-l fixeze. In fata la BRD e dezastru ecologic: au gresie peste tot inclusiv pe trepte. S-au apucat sa dea toata zapada, lumea a carat pe picioare bucati de zapada de pe trotuar plus ce face ninsoarea si viscolul si trebuie sa mergi cu un cm pe ora altfel te trezesti ca faci vrand nevrand patinaj artistic cu flip flop poc in bot.

     Drumarii au iesit si ei sa frece menta, cu pretentia de a debarasa carosabilul, si au facut langa trotuare niste mormane de vreo 2 metri si ceva care o sa intepeneasca acolo mult si bine. Plugurile au dat si ele din zapada in dreapta si in stanga rezultand alte transee iar pe strazile secundare, dumnezeu cu mila. Se mai anunta si formare de polei, ei cum dracu sa nu-ti placa iarna? Haidi  breee!

Latest Edit: In momentul asta - 15.40 - e un viscol infiorator. Bineinteles ca pe strada unde e magazinul e si vantul cel mai puternic. Se putea altfel? 

 • Andrei
  Comment from: Andrei
  12/18/09 @ 02:02:21 pm

  Mie-mi place iarna. Ma simt in largul meu :)

 • 5 stars
  KronosBlog
  Comment from: KronosBlog
  12/18/09 @ 02:14:02 pm

  Da...si la Buzau a nins astazi si toate drumurile au fost inzapezite! Nu ai cum sa mai iesi din oras!

 • 4 stars
  Blondu
  Comment from: Blondu
  12/18/09 @ 02:24:10 pm

  Haine groase , fular , manusi , ghete geaca groasa ... nu imi sta in fire .. deci nu prea ma incanta venirea iernii si a zapadei totodata

 • Bijuterii fantezie
  Comment from: Bijuterii fantezie
  12/19/09 @ 09:03:33 am

  Nu-s din Braila, ci din apropiere, tot in zona de cod galben. Trebuia sa-i zica alb, ca numai alb vezi inaintea ochilor! La noi autoritatile s-au miscat exemplar! E soseaua ca si vara! Iarna e ca vara! Sper ca nu a crezut nimeni! E vaaarza! Trotuare nu-s, cu masina nu prea poti merge ca ramai inzapezit, pacat ca nu s-a inventat teleportarea! Imi place iarna! Chiar imi place! Dar sa tina cam 2 saptamani. Dupa mine ar trebui sa mai fie si de Craciun, si apoi sa vina primavara...

 • 5 stars
  Edith
  Comment from: Edith
  12/20/09 @ 11:51:12 am

  Salut, te intereseaza schimb de link?! Daca da lasa-mi un comentariu pe www.edith21.info sa te adaug. Merci anticipat!

 • 5 stars
  Id-uri fete
  Comment from: Id-uri fete
  12/21/09 @ 04:57:15 am

  nu-mi place deloc iarna si zapada pe sosele,sa fie zapada doar la munte

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)