Ninge intr-una si la Braila

     De luni seara ninge si la Braila fara oprire iar vantul bate cu putere de abia poti deschide ochii sa vezi pe unde mergi. La ora 9 se putea vedea clar ca oamenii au ales fie sa mearga pe carosabil fie sa stea cuminti in case fiindca nu se formasera aproape deloc carari. Viscolul acopera si cararile proaspat facute asa ca m-am incalzit foarte bine mergand.

     Deocamdata e foarte placut pentru ca totul e acoperit de zapada, doar cateva portiuni mai alunecoase se ivesc ici si colo. Sunt convins insa ca lucrurile se vor schimba cat de curand si va fi iar o adevarata teroare sa mergi pe strada. La adresa celor care freaca menta facand lunecus cu ghetele pe trotuar numai cuvinte de "bine".

     Daca ar ninge in mod constant iar cei cu deszapezirea si-ar face treaba, as putea spune si eu ca imi place zapada. Pana una alta ma scoate din sarite numai cand ma gandesc ce alunecusuri vor urma. Deocamdata sunt la serviciu si va trebui sa iau lopata de la sediu ca se aseaza intr-una si n-am putut face decat o carare mica in fata usii. N-a mai fost atat de multa zapada la Braila de cativa ani buni.

 • ceostoy
  Comment from: ceostoy
  12/16/09 @ 12:13:34 pm

  peste tot ninge :X frumos rau

 • Mitian
  Comment from: Mitian
  12/17/09 @ 01:46:03 am

  Imi era dor de zapada. Ma bucur ca a nins, dar e aiurea ca cei de la dezapezire nu-si fac treaba, iar la mine pe strada masinile mai au putin si rup gardurile vecinilor.

 • skykery
  Comment from: skykery
  12/17/09 @ 02:50:09 am

  Asta e spiritul iernii :D

 • 4 stars
  Blondu
  Comment from: Blondu
  12/17/09 @ 06:25:47 am

  da da e foarte bine ca ninge ... la constanta mai avem de asteptat:))

 • Bijuterii fantezie
  Comment from: Bijuterii fantezie
  12/17/09 @ 03:34:18 pm

  Fiica-mea cea mare are 5 ani. N-a vazut zapada asa multa de cand e ea! Ba da.. mint.. a vazut la munte!:P Nimic de zis, imi place ca a nins, mai rau e cu sofatul, ca sunt nevoita sa renunt la masina pentru o perioada. Dar mersul pe jos, face piciorul frumos! :))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)