Ninge intr-una si la Braila

     De luni seara ninge si la Braila fara oprire iar vantul bate cu putere de abia poti deschide ochii sa vezi pe unde mergi. La ora 9 se putea vedea clar ca oamenii au ales fie sa mearga pe carosabil fie sa stea cuminti in case fiindca nu se formasera aproape deloc carari. Viscolul acopera si cararile proaspat facute asa ca m-am incalzit foarte bine mergand.

     Deocamdata e foarte placut pentru ca totul e acoperit de zapada, doar cateva portiuni mai alunecoase se ivesc ici si colo. Sunt convins insa ca lucrurile se vor schimba cat de curand si va fi iar o adevarata teroare sa mergi pe strada. La adresa celor care freaca menta facand lunecus cu ghetele pe trotuar numai cuvinte de "bine".

     Daca ar ninge in mod constant iar cei cu deszapezirea si-ar face treaba, as putea spune si eu ca imi place zapada. Pana una alta ma scoate din sarite numai cand ma gandesc ce alunecusuri vor urma. Deocamdata sunt la serviciu si va trebui sa iau lopata de la sediu ca se aseaza intr-una si n-am putut face decat o carare mica in fata usii. N-a mai fost atat de multa zapada la Braila de cativa ani buni.