Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Nici Diaconu, dar nici sleahta de bolnavi

     Mircea Diaconu a primit verdict negativ. Nu va putea candida pentru europarlamentare. Pacat. Nu stiu cat de competent intr-o astfel de pozitie poate fi un specialist in teatru si actorie dar probitatea morala a domnului Diaconu e cu foarte multe clase peste multi dintre cei care au pretins si inca pretind un "loc caldut" in parlamentul european. Nivelul de cultura e indubitabil mai mult decat satisfacator, comportamentul e ireprosabil iar de dictie si exprimare nu pomenesc prea multe sa u sughita EBA, ca si-asa pare sa aiba sughituri cerebrale cand vorbeste. 

     Ma bucur insa teribil ca totusi nu candideaza sau nu pot candida o buna parte din sleatca de bolnavi care au ocupat unele din locurile alea caldute in mandatele anterioare. Unii dintre ei bolnavi de nervi, altii bolnavi de isterie si in special bolnavi de basism. Sa-i luam pe rand.

     Becali e in inchisoare. O situatie nefericita daca stam sa ne gandim motivul pentru care a fost inchis, validitatea deciziei si modul in care comparativ vorbind se aplica pedepse pentru fapte cu adevarat reprobabile si periculoase pentru societate. 

     Vadim Tudor e...in pana. Ba are ba n-are partid drept pentru care i s-au refuzat listele. Dupa ce-a facut spume la gura pe bune aparand drepturile unor maidanezi m-am lamurit definitiv cu sanatatea lui mentala. 

      EBA poate sa aiba si succesuri poate sa aiba si esece...S-a retras de buna voie si nesilita de nimeni (oare?). Fracturile de limba sunt mici copii pe langa fracturile logice din putinele fraze pe care le debiteaza de la sine putere atunci cand nu latra discursuri in parlamentul european scrise de altii. Ba ca a adunat usor cele 100 de mii de semnaturi pentru a candida independent, ba ca refuza sa intre pe listele PMP ca vezi doamne le-ar putea lua "1, 2, 3 sau chiar procente". Si-asa ca s-a decis sa nu mai candideze deloc. Scopul e sa se puiasca. Vrea sa ajunga la cifra de trei plozi si al doilea e deja planificat anul asta pana la sfarsitul verii. Atat timp cat nu o sa mai simt jena ca ne reprezinta impiedicata asta in limba intr-un for european serios, poa' sa faca si cinci puradei. 

     Si in sfarsit dintr-un motiv care imi scapa si de care oricum ma doare-n cur, nu va candida nici isterico-basistul Petru Luhan. Nu din proprie initiativa ci pentru ca PDL-ul l-a ales pe Orest Onofrei sa candideze pe un loc eligibil in locul lui Luhan. Intr-un cuvant, Luhan a declarat ca-i trist din cauza asta. Tare m-as bucura ca asta sa insemne ca Luhan nu va mai veni sa latre basisme pe la TV cu o isterie demna de o cauza mai buna. Oricum cu banii lipsa a rezolvat-o. S-a casatorit cu fata "regelui mezelurilor". 

     Daca scapam din parlamentul european si de Mojica Machiorvei o sa mai traiesc o viata. 

P.S. da da chiar traiam cu impresia ca se scrie sleatca. Multumesc @_Farida__ pentru corectura :)

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)