Nesimtirea la romani si alegerile

     Pentru ce credeti ca se mobilizeaza cu aplomb doua masini cu scara extensibila ale Electrica? Ei, probabil ca ati ghicit si singuri. Ca sa suspende intre doi stalpi un afis electoral al PDL. Nu vreau sa citez ce scrie pe el ca mi-e si greata. Ideea e ca oamenii s-au pus pe treaba si au terminat extrem de repede, si mi se pare si normal, din moment ce au primit bani pentru asta.

     O data cu alegerile lu' peste prajit, vin si sagetile de lemn care indica sectiile electorale. De la an la an, observ ca numarul lor creste. Si uite asa, in loc de o singura sageata indicant numarul unei sectii, acum apar si 4 astfel de sageti, cu numere de sectii diferite, dar indicand acelasi loc. Problema e ca lenea e atat de mare incat le-au batut in cuie de copaci. De putut se poate si altfel, nu va grabiti sa va dati cu parerea. In alte locuri, aceleasi sageti au fost prinse cu cleme metalice de stalpii de iluminat public. 

     Ceea ce puteti insa vedea e un paradox: La doar 30 sau 40 de centimetri de copacul cu pricina se afla un stalp care nu e viu si n-a fost niciodata, si de care se puteau spanzura si ei. Dar din pacate copacii nu pot tipa de durere, asa ca ii putem schingiui cum ne vine la indemana. Rusine!