Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Nesimtirea la romani si alegerile

     Pentru ce credeti ca se mobilizeaza cu aplomb doua masini cu scara extensibila ale Electrica? Ei, probabil ca ati ghicit si singuri. Ca sa suspende intre doi stalpi un afis electoral al PDL. Nu vreau sa citez ce scrie pe el ca mi-e si greata. Ideea e ca oamenii s-au pus pe treaba si au terminat extrem de repede, si mi se pare si normal, din moment ce au primit bani pentru asta.

     O data cu alegerile lu' peste prajit, vin si sagetile de lemn care indica sectiile electorale. De la an la an, observ ca numarul lor creste. Si uite asa, in loc de o singura sageata indicant numarul unei sectii, acum apar si 4 astfel de sageti, cu numere de sectii diferite, dar indicand acelasi loc. Problema e ca lenea e atat de mare incat le-au batut in cuie de copaci. De putut se poate si altfel, nu va grabiti sa va dati cu parerea. In alte locuri, aceleasi sageti au fost prinse cu cleme metalice de stalpii de iluminat public. 

     Ceea ce puteti insa vedea e un paradox: La doar 30 sau 40 de centimetri de copacul cu pricina se afla un stalp care nu e viu si n-a fost niciodata, si de care se puteau spanzura si ei. Dar din pacate copacii nu pot tipa de durere, asa ca ii putem schingiui cum ne vine la indemana. Rusine!

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  05/28/09 @ 05:13:31 am

  Si era vorba ca e ilegal de acum sa pui afise pe pomi! Romania e o zdreanta!

 • Crok
  Comment from: Crok
  05/28/09 @ 07:52:50 am

  @ serginho si pe stalpii electrica e ilegal insa uite spre exemplu eu am fost la PNL in campanie acum un an si eu obtinusera autorizatie de la aia ca sa poata lipi.si daca nu lipeeeeeeeeeeeeeeeam de ma saturam :)) dar au iesit bani foarte frumosi dintr-o luna de munculita

 • 2 stars
  Nu te lasam sa mori de foame
  Comment from: Nu te lasam sa mori de foame
  05/28/09 @ 01:18:29 pm

  Din pacate lenea se vede peste tot, singurul exemplu bun care-mi vine mie in cap e serviciul clienti RDS. Daca nu-i amentinti un pic si/sau nu faci chiar o reclamatie la protectia consumatorului nu obtii nimic de la ei. Poti sa astepti si 2 saptamani cei de la baietii cu cablu nu se misca nici sa-i platesti, oops, ce spun eu, ii platesti deja! Ce frumos nu? Ah stai, mai am si eu un exemplu, stand de vorba acum 2 ani cu un student la ecologie in pauza de tigara, dupa ce m-a batut la cap ca vrea sa devina inspector in protectia mediului, isi termina tigarea, o arunca pe jos, o calca si merge mai departe, iar cosul la nici 2 pasi de el. Bine spus rusine. @crok nu e un lucru tocmai bun sa te mandresti cu asta. Nu-i suporti ca te fura si totusi ii ajuti...sa te fure, cum vine asta?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)