Nemira lanseaza Dune - editie hardcover

     Nemira face in sfarsit o mare bucurie fanilor literaturii science-fiction si a seriei Dune de Frank Herbert, o bucurie promisa inca de anul trecut, publicand seria Dune intr-o editie de lux, cartonata, cu dimensiuni si grafica exceptionale.

     Doamna Ana Nicolau, din cadrul departamentului ForeignRights al Nemira, care s-a ocupat in tot acest rastimp de achizitionarea drepturilor de publicare ale seriei, a fost amabila sa imi dea unele detalii suplimentare legate de aceasta aparitie. In primul rand, primele doua volume vor participa la Bookfest. Cea de a VII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, organizată de Asociația Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România, va începe miercuri, 30 mai și va ține până duminică, 3 iunie, spațiul de desfășurare fiind pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 din Complexul Expozițional Romexpo (bookfest.ro).

     In ceea ce priveste designul copertii volumelor, acesta a fost realizat chiar de un angajat al editurii, Cristian Florescu, acesta fiind primul sau proiect de un asemenea calibru. Mai multe lucrari ale lui Cristian Florescu le puteti vedea vizitand acest link. Negocierile pentru drepturile de publicare continua cel putin in acest moment pentru Dune7 si editura spera sa publice intr-un viitor apropiat si celelalte carti non-serie semnate de Brian Herbert si Kevin J Anderson. Cartile au un format generos, de 15/22cm, cartonate si dupa cum puteti vedea exceptional ilustrate.

   

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @