Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
N-am murit....decat de cald

     Caldura asta imi pune creierul in stand by mai rau ca unui caine care ai zice ca mai are putin si-si da duhu sub blana aia. Aerul conditionat ma moleseste, unde mai pui ca nu poti sa-l lasi toata ziua on ca, de, vine facturoiu la curent. Si ieri mi-am futut si ventilatorul, care oricum era un rahat de doi bani, doar ca mergea bine. Fiindca eram somnoros si am vrut sa-l mut, l-am daramat pe spate. S-a rupt ceva in el fiindca am gasit un bolt mic metalic pe jos. Acum prima viteza zici ca-i a doua si mai si vibreaza de aiurea in unele pozitii.

     Asa ca m-am apucat de cautat ventilatoare pe internet. Fac aici o mica paranteza pentru a ma basi in categorisirile si seo-ul de cacat al tuturor siturilor de electronice si electrocasnice, ventilatoarele fiind printre putinele lucruri care apar ca dracu in cautari. Am gasit totusi un ventilator similar ca forma cu al meu dar de firma. Nu sunt snob, sa stiti. Ventilatorul anterior a fost tot unul de firma si m-a tinut peste 5 ani.

      Nume de cod - UFESA. O marca solida in domeniul electrocasnicelor despre care auzisem ca au niste fiare de calcat deosebite. Iata ca au si niste ventilatoare superbe din otel cromat cu un design office, elice metalice, consum redus, preturi intre 100 si 200 ron functie de model si putere pornind de la 30W. Eu va recomand pentru birou modelul Art deco, un model mic si puternic la un diametru al ellicelor de doar 30 cm. Pentru ventilarea camerelor mai mari ca sufrageriile luati modelul de podea care poate fi indreptat spre tavan creand astfel un curent placut de aer fara sa bata direct in voi. Eu mi-am comandat deja unul.

     Chiar si asa sper sa scada dracu indicele asta de umiditate ca tampesc.

 

 

 

ventilator ufesa
 
 • Evelina
  Comment from: Evelina
  07/20/11 @ 05:49:36 am

  Si cat costa acest mult laudat ventilator?

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/20/11 @ 10:54:21 am

  pai cel de birou cel mai ieftin model costa 120 130 ron depinde de magazin, asta fara transport, iar cel de asezat pe podea peste 160 cel mai mic insemnand 50 sau 60 W , ideea e sa nu iei unul de putere mare ca te zboara din camera, pentru un apartament normal, cel mai ieftin dintre ele e cel potrivit.

 • 5 stars
  RedStudio
  Comment from: RedStudio
  07/21/11 @ 07:05:05 am

  Vezi ca e un ventilator parca la domo destul de ieftin si pare destul de bunicel :)

 • Mami
  Comment from: Mami
  07/27/11 @ 10:20:16 am

  Daca stii sa il folosesti aerul conditionat este mai eficient decat un ventilator, nu trebuie sa dai temperatura prea jos si nici nu trebuie sa il ti deschis tot timpul, eu ii dau drumul cate 30 de minute si apoi il inchid, deranjanta este umiditatea, si daca scoate umiditatea din casa e suficient

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)