Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
N-ai cu cine....

     Dezamagire profunda legata de niste asa zise servicii de promovare care nu functioneaza pentru toata lumea, unele sunt inutile pentru romani, altele dorm de-an picioarelea iar unele se transforma peste noapte in altceva, o cu totul alta Marie cu boneta in loc de palarie.

      MyBloglog cred ca doarme, parca updata statusul messengerului si cu titlurile de articole, nu doar cu update-urile din Twitter. Cel putin functioneaza suficient...sa zicem.

     Technoratati sau Technorahati functioneaza si nu functioneaza. Adica pentru unii muma si pentru altii ciuma. Unii se plang ca nu li se updateaza feedul, iar altii, printre care ma numar si eu, ca nici macar nu se pot inregistra. M-am chinuit sa ma inregistrez pret de 3 saptamani fara nici un rezultat , si fara absolut nici cel mai mic raspuns din partea vreunui admin. Asa ca am renuntat.

     Nu stiu cat de bune sunt alde Disqus, Stumble Upon, Digg si alte asemenea. Mie nu mi se par o mare gaselnita, poate pentru siturile in engleza. Sa zicem ca dintre toate stumble upon dar mai ales digg sunt mai rasarite.

     Descoperisem un site romanesc tip Technoratti care avea si un nume sugestiv - Blogoree. Dupa o vreme s-a inchis anuntand mare schimbare mare. Si-a schimbat numele in FTW, cica for the win, ceea ce ma depaseste in intelegere, si ma gandesc serios sa renunt la promovarea asta pentru ca FTW nu suna a nimic, mai curand ma duce cu gandul la WTF ( what the fuck were they thinking?). Am ridicat inainte de schimbare problema crearii unui plugin si pentru b2evo, care sa permita asezarea la fiecare articol a butonului de vot. Nu m-a bagat nimeni in seama.

     Acelasi lucru cu pluginul mi se intampla cu CommentLuv, care functioneaza doar pe wordpress si pe orice altceva numai b2evo nu. Ei mi-au raspuns si au promis ca vor lansa si un plugin special pentru platforma mea. Deocamdata au lansat pentru blogspot si nu ma astept sa imi satisfaca si mie cerinta prea curand.

     Altele eu nu mai stiu. Astept sugestii daca aveti, sunt total deschis la ele, in special daca e vorba de situri romanesti. Chiar nu imi trece chestia asta cu Blogoree, era un nume foarte foarte sugestiv. Dar trebuie sa ne englezim si sa ne fandosim in ultimul hal.

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  07/02/09 @ 06:59:47 am

  De ce nu te muti si tu pe wordpress?

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/02/09 @ 08:10:36 am

  si sa am un singur blog in loc de 7?

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  07/03/09 @ 07:15:26 pm

  Este acu un plugin care te lasa sa imparti blogul...

 • 5 stars
  Andreea
  Comment from: Andreea
  07/06/09 @ 01:38:24 am

  FTW cred ca e o denumire aleasa doar pentru ca e un nume scurt (3 litere?) si e pentru geeks (cine dintre internauti ar sti ce e FTW daca n-ar fi geek). Chiar imi place numele. :)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)