Mos jacuzzi ne vorbea de promiscuitate

     Irinel columbeanu, care tzatzalea o duduie in jacuzzi, si care a tinut o presa intreaga cu sufletul la gura si cu picioarele la poarta mnealui din Izvorani, ne vorbeste noua de promiscuitate si mediu promiscuu. La ce se refera mos jacuzzi? Pai ia sa vedem - la faptul ca Monica lipseste si fetita sta cu soru-sa care se pare ca a dus-o pe la 10 seara la un fast food unde i-a dat niste chipsuri promiscue, dupa care au mai traversat si pe o trecere de pietoni promiscua, unde mai pui ca era si rosu, cea mai promiscua culoare.

     Mai a dracu treaba, Irinuca saraca e prima si ultima fetita din Romania care saracuta e nevoita sa stea intr-un modes apartament de cutie de chibrituri intitulata bloc, merge la o gradinita ordinara probabil dupa standardele lui mos jacuzzi si ce sa vezi? mananca chipsuri. Adica wow! Mai promiscuu de atat unde gasesti?

      Pai in jacuzzi cu mos belici si tzatzoasa care se afla acolo probabil pentru a discuta afaceri serioase si mozoleala de pe filmare era doar o inocenta cina de lactate autentic romanesti direct de la sursa. Si dumnealui face pe lacrimogenu la tv si ne vorbeste noua de promiscuitate "s-o extrag pe Irinuca din atmosfera asta promiscua". 

     Tare curios sunt daca l-o baga Boc in seama, ca mai nou s-a dus cu jalba in protap pana la premier.

 • Blugi
  Comment from: Blugi
  05/13/11 @ 11:18:12 am

  Nu inteleg ce se face acest tam-tam in jurul acestui stimabil domn, care nu a facut nimic pentru tara aceasta si se da drept vedeta. E plina lumea de oamnei bogati care nu apar la TV, numai daca au realizat ceva maret.

 • 4 stars
  Ana-smart trike
  Comment from: Ana-smart trike
  05/13/11 @ 11:27:33 am

  De asta exista cuvantul ipocrit, care se asociaza cu oameni ca Viry :)

 • 5 stars
  taxi bucuresti
  Comment from: taxi bucuresti
  05/13/11 @ 11:32:05 am

  Hahahaha. Ai pus punctul pe i. Si eu desi nu urmaresc tv am prins fugitiv o declaratie a lui Irinel, in care zicea ca infidelitatile sotiei au fost de notorietate. Si o reportara a spus repede ca si ale lui :))) O lume foarte ipocrita... dar de, tocmai asta e ce ne dorim sa vedem.

 • Servicii SEO
  Comment from: Servicii SEO
  05/14/11 @ 12:02:09 pm

  Si pana nu demult acest domn care a fost treimea lui Monica, ca jumate este prea mult pentru el, se purta de parca era un ingeras, pana a ajuns sa fie prins in jacuzii.

 • Matei
  Comment from: Matei
  05/17/11 @ 06:27:34 am

  Irinel e un om foarte smecher pacat ca a trebuit sa isi ia o femeie care sa ii manance banii.

 • dictionar de vise
  Comment from: dictionar de vise
  05/18/11 @ 08:34:21 am

  Fara suparare dar mi se par chiar stupide declaratiile acestui om, Irinel! Daca era un ingeras pe parcursul relatiei era ok sa faca scandal..si ca fata manca cipsuri, sa fim seriosi nu are 1 an...

 • Pantaloni barbati
  Comment from: Pantaloni barbati
  05/19/11 @ 03:58:37 am

  Acest om simplu nu are motiv sa apara la TV. Nu a facut nimic concret incat sa fie un exemplu pentru societate. Ar trebui sa mai citeasca cate o carte si sa lase jacuzzi ca-i face rau la sanatate.

 • 5 stars
  alexandra
  Comment from: alexandra
  05/23/11 @ 04:52:56 pm

  M-am plictisit de cate ori l-am vazut la televizor si cate zicea ca face si ca nu stiu ce...dar el nu se plictiseste oare?Instanta a hotarat ca Irina sa ramana la Monica de ce mai o da el in judecata si alte prostii ce rost mai are?Sper sa nu-l mai vad......

 • Camasi
  Comment from: Camasi
  05/30/11 @ 04:00:41 am

  El vorbeste, care este un om fara valori, fara principii, fara sa creeze ceva concret pe lumea aceasta. Un om fara personalitate.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)