Mircea Solcanu continua sa fie jigodie

     Daca conu Solcanu a avut tupeul de a face niste copii javre, atunci el e o jigodie. Conu Solcanu s-a enervat vezi doamne pe banii pe care familia copilului atacat si omorat de caini ii ia de la televiziuni pe mediatizarea cazului si a postat un mesaj de om imbecil si rau pe facebook care suna cam asa:

     "Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini , se pare ca din asta traiti. Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc? Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul. Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili.

     Numai pe voi si pe familia voastra ii musca? Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ati terminat banii si vreți alții. Nu o sa primiti, duceti celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiti. Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i Învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas .

     Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza. Spor la bani si la copii! Iar durerea e in suflet nu la cimitir sau la televizor...dar nu vedeți ca nu o cumpara nimeni?!? PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, desi nu avem dușmani , ce strategie de manipulare a opiniei publice, proasta :-))))"

     Dupa o vreme Solcanu a sters infamia de postare, probabil cineva din trust i-a atras atentia ca-si ia vreo concediere sau poate unii dintre prietenii cu minte la cap i-a spus "bai animalule sterge dracu postarea aia infecta, esti bolnav la cap?"

     Trebuie sa fii in opinia mea extrem de bolnav la cap si o persoana foarte rea sa consideri ca un copil de 5 6 ani este javra si cainii simt asta si sa spui ca speri ca Dumnezeu sa-ti ia si celalalt copil. Am vazut multe postari demente de la diversi oameni de presa si asa zise vedete da asta le ia caimacu la toate. Familia o fi cum o fi, il anunt pe conu Solcanu, sau Solcana cum vrea s-o ia, si-ar merita s-o ia rau de tot in bot pentru o astfel de postare, ca unele televiziuni sunt responsabile de aceste ultra mediatizari. In special cotet tv care, vai sfinte nascatoare otv? da noi nu, noi nu, si acum transmit fix ca si otv-ul ingropaciuni integrale in direct, nunti in direct si in general tot ce inseamna monden, scandal si dezmat. 

     Pe autoritati le doare-n fund de siguranta oamenilor prin parcuri, amenajarile sunt lamentabile iar omu ala care detinea terenul cu cainii n-a avut bunul simt sa se ocupe de un nenorocit de gard si sa-si lege potaile. In plus parintii si-au lasat copii cu o bunica cu probleme samd. Indiferent ce si cum, ca sa faci niste copii javre si sa le doresti moartea trebuie sa fii tu insuti o mare, mare javra. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @