Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Mircea Diaconu le-a dat multora clasa

     Mircea Diaconu intra in parlamentul european cu aproape 7%. Aproape 50% din scorul PNL-ului si cu aproape un procent in plus fata de PMP. In Braila, Galati si Iasi inteleg ca a fost chiar pe locul 2 inainte de PNL. 

     In conditiile in care pana si cartierul meu a fost umplut cu afisele lui Mihai Razvan Unguent, acesta a ramas cu buza umflata in urma alegerilor. Mai mult decat atat, pe panoul electoral de la scoala unde am votat nu a existat nici macar o urma a vreunui afis cu Mircea Diaconu si totusi scorul acestuia i-a facut pe multi sa se zgarie pe ochi. 

     In ce priveste cronica unei sinucideri anuntate, Crinolina si Santa Klaus si-au dat demisia. Pe Iohannis il doare la basca, se intoarce bine mersi in Sibiul lui. Crin pe de alta parte are acum suficient timp de...odihna. De data asta si-a dat cam usor demisia, ceea ce ma duce cu gandul ca nu e imposibil sa fi anticipat si planuit acest rezultat ca sa aiba motive intemeiate sa plece. 

     Ceea ce insa ma dezamageste e ca scorul PMP-ului e suficient pentru a putea trimite 2 oameni in parlamentul european. Doi oameni pregatiti sa reverse cat mai mult jeg si minciuna. La chiorferinta de presa de ieri am putut vedea fata pur si simplu acra si schimonosita a lui Cristian Preda in timp ce curajoasa parasutista o luase inainte ca stiti voi cine vorbindu-ne cu o imensa nesimtire despre frauda la vot. In alta ordine de idei madam buze roz inca viseaza la o candidatura viabila la prezidentiale si a mai declarat ca rezultatul de la europarlamentare e un scor bun pentru a obtine 30% la viitoarele alegeri. Rujul si oja aia de cocota i-au afectat creierul saracuta.

     

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)