Mini me

     Am preluat si eu o mini-leapsa de la Ionut, si ii spun mini pentru ca trebuie sa postez o imagine de cand eram eu mic mic, obraznic si neascultator. Nu eram eu genul care sa sparga geamurile vecinilor sau sa trag cu prastia in oamenii de pe strada dar eram tare neascultator, razvratit si mai ales curios.
     Oprise un camion mare in fata curtii bunicilor si eram teribil de fascinat de rotile imense care dupa cum se vede erau cat mine de mari si bineinteles ca iesise si mama si bunica dupa mine sa nu fac vreuna. Cred ca tata era cel cu pozele, sa fiu sincer nu mi l-am amintit niciodata facand pozele pana cand am mai crescut. Stiu ca erau si bunica si mama cu mine dar pe "fotograf" nu mi-l amintesc defel. Ce fericit si lipsit de griji eram pe atunci. Fotografiile in care zambeam erau cam rarute, a se vedea imbufnatelul in bundita mov din poza a doua :p
adrian alexander
adrian alexander
 
 • Pato Basil
  Comment from: Pato Basil
  09/23/11 @ 02:59:31 pm

  hehe ce dur erai... in doua fotografie!

 • alexander
  Comment from: alexander
  09/23/11 @ 03:26:29 pm

  da, mai lipseau doua pistoale in buzunare si eram gata de atac :D

 • Pato Basil
  Comment from: Pato Basil
  09/24/11 @ 05:42:59 am

  pe bune, aveai moaca de minigangster :)) cum de te-ai facut blogger :)?

 • alexander
  Comment from: alexander
  09/24/11 @ 09:49:13 am

  Pai initial ma jucam cu fotografiile si vroiam sa am un loc pe internet unde la le public si apoi incet incet am inceput sa scriu. Am gasit platforma asta care-mi permite sa am mai multe bloguri intr-unul singur si acum am fotografiile pe Photoblog, si articolele aici .

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  09/24/11 @ 11:50:42 am

  Ce diferenta este intre tine in prima fotografie si in ce-a de-a doua. Totusi, in prima poza cred ca aveai un ras malefic, in cea de-a doua ai trecut la parti serioase :))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)