Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Mic tratat de plictiseala

     Stiu, stiu, doar oamenii prosti se plictisesc, dar nu e vorba de genul ala de plictiseala, ci doar constat ca media din ultimele saptamani are pentru mine o doza atat de mare de plictiseala mai ceva ca o ceasca de cianura. Si-atunci am recurs la History. Postul ala unde se vand si se cumpara depozite sau tot felul de vechitoaie teribil de scumpe la asii amanetului. 

     Pai da doar n-o sa stau s-o ascult pe marea jurnalipsa Sorina Matei cum urla la invitati cu vocea aia de spart cristal de Bohemia. S-a intaratat tartita-n ea mai ceva ca in porcu ala albastru de la antrefrig si face spume de cateva saptamani de parca-i apucata. L-a facut in fel si chip pe blog pe colegu' Ciutacu, ala a dat-o-n...judecata desigur. Frumos...frumos.

     Par sa se plictiseasca prea repede de Becali, acum batand toba pe antenisti care fac si dreg si cum atenteaza ei la siguranta erdeeshilor, cum au inceput sa atace cate un ministru USL, ce mai, au de lucru alde raitaru pana-n 2016. Da cu Becali oare o s-o tina asa 3 ani de zile?

     Adevarul e ca marii profesionisti de la Antena3 chiar au inceput sa ii atace dur pe ministrii USL. Cred ca Sova facea un mini atac de cord vazand cum musca din el cucoana aia, Stancu,  care probabil se crede jurnalipsa de investigatii number oane a Romanicai. Acu de, banii varsati in campanie s-au terminat, nu mai sunt motive de lins in cur USL-ul, asa ca sho pa ei. Oricum RTV-ul se doreste a fi miezul din dodoasca, mai catolici decat papa sau mai albi ca zapada. Pai anti base nu e bine, pro USL nu e bine ca-i partizanat, acum nici anti USL nu e bine ca ce? Ca asa!

     Pe bloguri continui sa constat ca arhi il bate la cur pe zoso la orice tip de subiect. Tipu e savuros, incisiv si la obiect si inca imi amintesc cum imi spunea zoso pe mess ca el l-a creat pe Arhi, ca l-a sfatuit si l-a promovat, ca la inceput Arhi era asa mai necioplit ca mine si cum ca ar fi el tare bucuros sa ma ghideze si alte marochinarii d-astea ieftine. 

     Hai cu History mai bine ca nu ma enervez. Maine e o alta zi, tot astept castile de GalaxyS4, va povestesc eu ce si cum cand le primesc, unde mai pui ca maine e si-un nou episod din Urzeala tronurilor, asta pe HBO. Pe antene si la raitaru e Urzeala tronurilor de WC. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)