MIC.RO era prea mic

     Magazinele MIC.RO exceleaza mai putin sau deloc in preturi mici dar din plin in dimensiuni. Intre rafturile cu produse cu greu se poate misca o persoana, aceeasi distanta existand si intre rafturi si ghiseu iar magazinul in sine e intr-adevar MIC.

     Si pentru ca totul e atat de mic, cineva s-a gandit sa deschida MACRO. Da , ati auzit bine, scris fara punct, ca ar fi iesit altceva, in Braila tocmai se deschide un astfel de magazin, intr-un spatiu destul de generos, acum vom vedea cam ce distanta au si astia intre rafturi si intre rafturi si casele de marcat. Si Careffour market are spatiu destul insa culoarele sunt ingrozitor de mici, iar intre rafturi si case abia incap doi oameni. Cu toate astea tot felul de baboantze nebune aveau in cos cate un pachet de biscuiti , sau cate un pachet de zahar. Cum sa te duci in dictai magazinu sa iei un pachet banal de biscuiti?

     Probabil ca urmeaza variantele Mega, Ultra si Giga. Chilipiru de la Macro o fi la fel de "bun" ca cel de la micro?

 

macro market braila
 

 

 

 • Alexa
  Comment from: Alexa
  07/21/11 @ 10:18:17 am

  pot deschide cate micro sau macro vor ei, nu au produse ok, diversificate si nici nu vorbesc de preturi care mi se par mari in comparatie cu tot din jur de la carrefour market pana la chioscul de la bloc

 • 5 stars
  Florin
  Comment from: Florin
  07/21/11 @ 09:40:14 pm

  Mi-a placut foarte mult campania de fidelizare a clientilor pe care au dus-o, cel putin in Bucuresti, iarna trecuta, prin care clientilor care cumparul mai mult de 10 lei parca le dadeau cate o acadea sau o ciocolata, un Mos Craciun de ciocolata.

 • 4 stars
  Adrian Toma
  Comment from: Adrian Toma
  07/22/11 @ 12:25:49 am

  Asa este, dezavantajele lui Mic.ro sunt spatiul si preturile dar cand e vorba de un magazin civilizat intotdeauna e o alegere buna.

 • giolly
  Comment from: giolly
  07/22/11 @ 01:35:45 am

  @Florin ti-a placut si ca in primele 6 luni angajatii nu primesc bonuri chiar daca la inceput le-au spus ca vor primi? plus ca primesc cu un milion mai putin timp de un an pentru un fond de siguranta. si ei habar n-au daca il primesc inapoi?

 • neonu
  Comment from: neonu
  07/23/11 @ 08:22:27 am

  In micro nu am intrat niciodata si nici nu-s curios. In schimb in Timisoara se deschide Lidl luna viitoare si sunt fan declarat al brandului de cand am tot cumparat de la ei cat am stat prin strainatate.

 • Mami
  Comment from: Mami
  07/27/11 @ 10:17:38 am

  Am intrat de cateva ori in magazinele mic.ro dar parerea mea este ca preturile sunt mai mari decat in alte magazine, e adevarat ca arata mai bine, e mai multa organizare si ordine, dar cum ai spus si tu te simti inghesuit. In magazinele de tip mini carefur de la noi nu am fost dar am fost in spania, italia in astfel de magazin si aveai spatiu mare intre rafturi puteai sa treci cu un carut mare

 • Iont
  Comment from: Iont
  07/29/11 @ 03:52:00 am

  Imi poate spune si mie cineva in ce zona va fi localizat acest MACRO ??? Cat despre aceste magazine nu ma prea pot pronunta dar la micro este adevarat ca spatiul dintre rafturi este cam mic....;)) Dar este mai multa ordine.

 • Malvina
  Comment from: Malvina
  08/10/11 @ 06:17:07 am

  Am un prieten care lucreaza la mic.ro si mi-a zis ca toate magazinele vor intra in sistem de franciza si o sa fie nasol atunci.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)