Mascaricii Antenei, prezentatori X-factor

dani otil     S-au terminat prezentatorii in Romania, nu mai exista absolut nici un personaj respectabil demn de a prezenta un concurs, indiferent care e acesta, si mai ales de natura X-factor dar mai ales banuiesc ca antenistii au devenit, din cauza premiului cam scartari si atunci mascaricii astia doi sunt bagati la inaintare.

     Mascaricii, si anume Dani Putzil si Razvan...total neinteresant de nu i-am retinut numele de familie, vor avea ocazia sa fie seriosi sau macar sa aiba o prestanta potrivita, sa nu faca glume proaste pe seama candidatilor ca nu sunt la ei in tarlaua de dimineata si mai ales sa incerce sa nu vina cu vreo pula desenata pe blugi. 

     Toti.... ma rog, hai sa ma abtin sa-i cataloghez, sa reformulam. Au existat voci iritate si pasionale in brutalitatea lor care au amenintat ca vor schimba postul daca o vor vedea pe Zavoranca prezentatoare. Ei bine acestia ar trebui acum sa fie multumiti ca ii pot admira moaca de idiot al lui Putzil sau ranjetul de clown al lui Dani. 

     Hai sa nu fiu eu ala magar si stupid, sunt total de acord ca oricine merita o sansa, mai ales de a demonstra ca poate mai mult. Am vazut, mai curand am auzit toti ce dezastru a fost cu prezentatorii de criza de la eurovision. Incerc sa sper ca astialalti doi nu vor fi la fel de anosti si infecti fiindca uite mie nu-mi aduc a prezentatori de X-factor, ce vreti voi daca eu ii consider niste moace de clowni?

P.S. Da, ala mic de respira greu din poza cu basca de cocalar si tricou mai gay decat am putut sa vad la vreun gay e chiar Dani Putzil, alaturi de una de-si pierdu simtul ratiunii pentru ca trecea prin criza varstei prostiei.

 • 5 stars
  Free eBooks
  Comment from: Free eBooks
  05/21/11 @ 11:39:24 am

  haha total de acord cu tine dar prostimea ii iubeste...au audienta si asa...traim in romania :)

 • Manusi fara degete
  Comment from: Manusi fara degete
  05/23/11 @ 02:50:43 am

  Foarte tare articolul! Nu mai avem un prezentator serios, poate ca singurul ar fi Virgil Iantu. Parca a venit mama cu copilul la spectacol.

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/23/11 @ 04:22:29 am

  Problema formatului emisiunii, care trebuie respectat prin contract, e sa fie doi prezentatori si sa fie amandoi barbati. Si probabil ca s-au gandit ca exista deja o sinergie intre cei doi. Cred totusi ca se putea mult mult mai bine.

 • 3 stars
  lucian fotograf
  Comment from: lucian fotograf
  05/23/11 @ 07:11:31 am

  Asta cel putin de cand a fost cu Raduleasca se crede mare vedeta...mi mi se par mediocrii!

 • Laptopuri roz
  Comment from: Laptopuri roz
  05/25/11 @ 03:10:57 am

  Eu nu urmaresc emisiunea lor, ca nu mi se par foarte talentati la ceva anume incat sa fiu innebunit dupa ei. Sunt niste prezentatori mediocri.

 • Sacouri casual
  Comment from: Sacouri casual
  05/26/11 @ 03:05:07 am

  Nu se potrivesc ca si prezentatori la aceasta emisiune. Aici era de preferat o prezentatoare in stilul Andreei raicu.

 • 5 stars
  dumitru
  Comment from: dumitru
  05/26/11 @ 10:20:31 am

  Dupa parerea mea nu prea meritau sa fie ei prezentatori acestei emisiuni.Pe altcineva nu putea sa bage? ma rog.....

 • 4 stars
  Silviana Tomcescu
  Comment from: Silviana Tomcescu
  07/02/11 @ 01:57:03 pm

  Emisiunile astea au aparut mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. Acum mai toate posturile de la noi se bat sa convinga oamenii sa participe si sa ii faca vedete. E o noua moda, cum a fost si moda cu bingo. O sa duca si asta cu muzica si cu talentele.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)