Mascaricii Antenei, prezentatori X-factor

dani otil     S-au terminat prezentatorii in Romania, nu mai exista absolut nici un personaj respectabil demn de a prezenta un concurs, indiferent care e acesta, si mai ales de natura X-factor dar mai ales banuiesc ca antenistii au devenit, din cauza premiului cam scartari si atunci mascaricii astia doi sunt bagati la inaintare.

     Mascaricii, si anume Dani Putzil si Razvan...total neinteresant de nu i-am retinut numele de familie, vor avea ocazia sa fie seriosi sau macar sa aiba o prestanta potrivita, sa nu faca glume proaste pe seama candidatilor ca nu sunt la ei in tarlaua de dimineata si mai ales sa incerce sa nu vina cu vreo pula desenata pe blugi. 

     Toti.... ma rog, hai sa ma abtin sa-i cataloghez, sa reformulam. Au existat voci iritate si pasionale in brutalitatea lor care au amenintat ca vor schimba postul daca o vor vedea pe Zavoranca prezentatoare. Ei bine acestia ar trebui acum sa fie multumiti ca ii pot admira moaca de idiot al lui Putzil sau ranjetul de clown al lui Dani. 

     Hai sa nu fiu eu ala magar si stupid, sunt total de acord ca oricine merita o sansa, mai ales de a demonstra ca poate mai mult. Am vazut, mai curand am auzit toti ce dezastru a fost cu prezentatorii de criza de la eurovision. Incerc sa sper ca astialalti doi nu vor fi la fel de anosti si infecti fiindca uite mie nu-mi aduc a prezentatori de X-factor, ce vreti voi daca eu ii consider niste moace de clowni?

P.S. Da, ala mic de respira greu din poza cu basca de cocalar si tricou mai gay decat am putut sa vad la vreun gay e chiar Dani Putzil, alaturi de una de-si pierdu simtul ratiunii pentru ca trecea prin criza varstei prostiei.